Биолокация для всех. Система самодиагностики и самоисцеления человека. Введение в Многомерную медицину - Людмила Пучко (978-5-17-044691-9)

Биолокация для всех. Система самодиагностики и самоисцеления человека. Введение в Многомерную медицину - Людмила Пучко (978-5-17-044691-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 326
326 грн
  • ISBN: 978-5-17-044691-9
  • Код товару: 333658
Основні характеристики
Редактор: В. Дольник
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Биолокация для всіх. Система самодіагностики і самозцілення людини. Введення в багатовимірну медиц» Людмила Пучко

У книзі викладається розроблена автором і не має аналогів в світі система (само) діагностики і (само) зцілення людини, що базується на Радіестезіческое методі (біолокації) і використовує все найцінніше з давньої східної медицини, досягнення сучасної медицини і фундаментальної науки в цілому, результати досліджень і практичний досвід автора і її учнів. Ця система дозволяє, перш за все, виявляти невидимі і поки не реєструються ніякими іншими засобами патологічні відхилення організму, тобто проводити ранню діагностику онкологічних, інфекційних, психічних, психосоматичних та інших захворювань, визначати глибинні причини цих захворювань і знаходити найбільш ефективні шляхи лікування для конкретної людини. Використовуючи дану систему, можна легко вирішити безліч практичних завдань, таких як: чи можна вживати в їжу той чи інший продукт, носити той або інший одяг, прикраси, користуватися тією чи іншою косметикою, будувати будинок на обраному місці, як безпечно для здоров'я розставити меблі в будинку і офісі та ін. Пропонована методологія абсолютно безпечна, ефективна, не вимагає великих витрат часу і коштів, володіє великим ступенем надійності. Її може освоїти і ефективно використовувати, практично, кожна людина.

Купити книгу «Биолокация для всіх. Система самодіагностики і самозцілення людини. Введення в багатовимірну медиц» Людмила Пучко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Биолокация для всіх. Система самодіагностики і самозцілення людини. Введення в багатовимірну медиц" (Людмила Пучко) з ISBN 978-5-17-044691-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
В. Дольник
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Людмила Пучко

Рецензії на книгу «Биолокация для всіх . Система самодіагностики і самозцілення людини . Введення в багатовимірну медиц».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами