Развивающий уход за детьми с тяжелыми и множественными нарушениями развития - О. Бояршинова, Анна Пайкова (978-5-4212-0495-4)

Развивающий уход за детьми с тяжелыми и множественными нарушениями развития - О. Бояршинова, Анна Пайкова (978-5-4212-0495-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 189
189 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0495-4
  • Код товару: 333608
Основні характеристики
Художник: М. Литвак
Під редакцією: А. Бітов
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Розвиваючий догляд за дітьми з важкими і множинними порушеннями розвитку» Анна Пайкова , О. Бояршинова

У посібнику представлені інноваційні ефективні технології, практики і методи роботи з розвивального догляду за дітьми, що мають важкі і множинні порушення розвитку, починаючи з раннього віку. Велика практична частина містить опис підходів до організації повсякденної рухової активності дітей, в тому числі позиціонування з використанням технічних засобів реабілітації та підручних засобів; комунікації з дитиною; гігієнічних процедур; годування; одягання та роздягання дитини; зайнятості, в тому числі в грі. Посібник включає в себе словник понять і термінів по зазначеній тематіке.Кніга призначена працівникам організацій, що надають допомогу дітям з важкими множинними порушеннями розвитку, в тому числі дітям-сиротам і дітям, які залишилися без піклування батьків. Рекомендації досвідчених фахівців - авторів збірника - будуть корисні батькам та іншим членам сімей, які виховують дитину з ТМНР.

Купити книгу «Розвиваючий догляд за дітьми з важкими і множинними порушеннями розвитку» Анна Пайкова , О. Бояршинова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розвиваючий догляд за дітьми з важкими і множинними порушеннями розвитку" (Анна Пайкова , О. Бояршинова) з ISBN 978-5-4212-0495-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Під редакцією
А. Бітов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
114
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.200
Автор
Анна Пайкова , О. Бояршинова

Рецензії на книгу «Розвиваючий догляд за дітьми з важкими і множинними порушеннями розвитку ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами