Подготовка к школе детей с нарушениями эмоционально-волевой сферы. От индивидуальных занятий к обучению в классе - Татьяна Бондарь, Има Захарова, Ирина Константинова, Мария Посицельская, Мария Яремчук (978-5-4212-0481-7)

Подготовка к школе детей с нарушениями эмоционально-волевой сферы. От индивидуальных занятий к обучению в классе - Татьяна Бондарь, Има Захарова, Ирина Константинова, Мария Посицельская, Мария Яремчук (978-5-4212-0481-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 178
178 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0481-7
  • Код товару: 333606
Основні характеристики
Редактор: Марія Посіцельская
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 280

Про книгу «Підготовка до школи дітей з порушеннями емоційно - вольової сфери. Від індивідуальних занять до нав» Іма Захарова , Ірина Константинова , Марія Посіцельская , Марія Яремчук , Тетяна Бондар

У книзі розповідається, як підготувати до школи дітей з особливостями розвитку емоційно-вольової сфери, викликаними розладами аутистичного спектру, порушеннями сенсорної інтеграції, СДУГ, множинними порушеннями розвитку та ін. Без спеціальної підготовки такі діти не можуть налагоджувати відносини з іншими дітьми і дорослими, їм складно приймати правила шкільного життя. Середовищної підхід, що склався в Центрі лікувальної педагогіки, дозволяє провести дитини з порушеннями спілкування по шляху від індивідуальних занять до повноцінної участі в житті групи і надалі - шкільного класу. У книзі детально описуються етапи введення дітей в групу; розповідається, з яких занять складається день; наводяться загальні закони побудови занять, що дозволяють крок за кроком включити дитини з проблемами поведінки в досить різноманітні середовища - уроку, зміни, музичного заняття і т.д. Велику увагу приділено труднощам, які виникають в процесі роботи, і шляхам їх подолання. Для вчителів, психологів, педагогів, вихователів дитячих садків, фахівців ППМС-центрів та інших організацій, що працюють з дітьми з порушеннями розвитку.

Купити книгу «Підготовка до школи дітей з порушеннями емоційно - вольової сфери. Від індивідуальних занять до нав» Іма Захарова , Ірина Константинова , Марія Посіцельская , Марія Яремчук , Тетяна Бондар в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Підготовка до школи дітей з порушеннями емоційно - вольової сфери. Від індивідуальних занять до нав" (Іма Захарова , Ірина Константинова , Марія Посіцельская , Марія Яремчук , Тетяна Бондар) з ISBN 978-5-4212-0481-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Марія Посіцельская
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
280
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Іма Захарова , Ірина Константинова , Марія Посіцельская , Марія Яремчук , Тетяна Бондар

Рецензії на книгу «Підготовка до школи дітей з порушеннями емоційно - вольової сфери . Від індивідуальних занять до нав».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами