Нескучная детская психология. Как общаться с ребенком, чтобы он вас и слушался, и слышал - Сатья Дас (978-5-17-105803-6)

Нескучная детская психология. Как общаться с ребенком, чтобы он вас и слушался, и слышал - Сатья Дас (978-5-17-105803-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 210
210 грн
  • ISBN: 978-5-17-105803-6
  • Код товару: 333600
Основні характеристики
Автор: Сатья Дас
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 240

Про книгу «Нескучная дитяча психологія. Як спілкуватися з дитиною , щоб він вас і слухався , і чув» Сатья Дас

Сатья - досвідчений сімейний психолог і філософ, автор і ведучий популярних семінарів "Нескучная сімейна психологія", розповість вам про те, як насправді треба взаємодіяти, спілкуватися і звертатися з дітьми, як проявити в них те, що закладено. Ваші діти - чудові, творчі та гармонійні особистості! Потрібно просто допомогти їм розвинути це початок! Ви дізнаєтеся про сім з половиною дитячих характерах і п'яти принципах виховання, про секретні фразах, які допомагають дітям вирости щасливими і реалізуватися в житті. А ще ви дізнаєтеся багато про себе, подивіться, як деякі звичні для нас прийоми виховання виглядають з боку дитини, які слова можуть серйозно вплинути на його майбутнє і зруйнувати ваші відносини, і, можливо, знайдете причини власних комплексів і невдач. Але не думайте, що вас чекають нудні моралі. Стиль Сатьі - це просто про складне, з гумором про наболіле. Тому позитивний настрій вам і, звичайно ж, вашим дітям гарантовано!

Купити книгу «Нескучная дитяча психологія. Як спілкуватися з дитиною , щоб він вас і слухався , і чув» Сатья Дас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нескучная дитяча психологія. Як спілкуватися з дитиною , щоб він вас і слухався , і чув" (Сатья Дас) з ISBN 978-5-17-105803-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
240
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Сатья Дас

Рецензії на книгу «Нескучная дитяча психологія . Як спілкуватися з дитиною , щоб він вас і слухався , і чув ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами