Книга Фей. Волшебный путеводитель по сокровищам литературы, вершинам изящных искусств и глубинам тайных знаний - Кэролин Терджен (978-5-389-13362-4)

Книга Фей. Волшебный путеводитель по сокровищам литературы, вершинам изящных искусств и глубинам тайных знаний - Кэролин Терджен (978-5-389-13362-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 390
390 грн
  • ISBN: 978-5-389-13362-4
  • Код товару: 333471
Основні характеристики
Перекладач: Марія Торчинська
Редактор: Олена Тарусін
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Книга Фей. Чарівний путівник по скарбам літератури , вершин витончених мистецтв і глибин таємних зн» Керолін Терджен

«Книга Фей» - розкішний путівник по світу фей і ельфів. Його автор - Керолін Терджен, письменник, історик, головний редактор Faerie Magazine. У виданні представлена ??унікальна колекція чудових текстів і приголомшливих ілюстрацій: серед них роботи Г. Доре, Дж. У. Уотерхауса, І. Г. Генрі Фюзелі, Ж. Ж. Гранвіля, Р. Дадда, Дж. А. Фіцджеральда, А. Рекхема, А. Лі, Ч. Весса - невичерпне джерело натхнення для творчих особистостей. Ви побуваєте в Чарівній країні, познайомитеся з її таємничими мешканцями, їх звичаями і звичками, дізнаєтеся про те, як потрібно поводитися в цьому загадковому світі, як зшити плаття для феї і змайструвати для неї меблі, зібрати рослини, що володіють цілющою силою, приготувати вишукане ельфійське частування і влаштувати феєричне свято. «Ця книга створена для всіх любителів чудесного, які мріють хоч ненадовго втекти зі світу буденного; для тих, хто здатний розгледіти в звичайному будинку старезний дуб, порослий мохом; для тих, хто любить в дощовий день посидіти біля каміна на старому дивані з томиком віршів і чашкою квіткового чаю; для тих, кому подобається на світанку бігати в довгій сукні з росистим галявинах, відчуваючи голими ступнями мокру траву і спостерігаючи, як зароджується на горизонті світанок. Ця книга покликана пробудити в читачів дитячі враження і спогади - як вони збирали ягоди теплим літнім вечором, як запоєм читали улюблені казки, знову і знову розглядав чудові картинки, повні світла і кольору. Ця книга - для вигадницею і мрійників, які з дитинства люблять чарівні казки, прогулянки при повному місяці і завжди готові влаштувати пікнік на лісовій галявині ». (Керолін Терджен)

Купити книгу «Книга Фей. Чарівний путівник по скарбам літератури , вершин витончених мистецтв і глибин таємних зн» Керолін Терджен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Книга Фей. Чарівний путівник по скарбам літератури , вершин витончених мистецтв і глибин таємних зн" (Керолін Терджен) з ISBN 978-5-389-13362-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Марія Торчинська
Редактор
Олена Тарусін
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
190х265 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.960
Автор
Керолін Терджен

Рецензії на книгу «Книга Фей . Чарівний путівник по скарбам літератури , вершин витончених мистецтв і глибин таємних зн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами