Идеальных родителей не бывает! Почему иногда мы реагируем на шалости детей слишком эмоционально - Изабель Филльоза (978-5-389-12294-9)

Идеальных родителей не бывает! Почему иногда мы реагируем на шалости детей слишком эмоционально - Изабель Филльоза (978-5-389-12294-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 156
156 грн
  • ISBN: 978-5-389-12294-9
  • Код товару: 333466
Основні характеристики
Назва оригіналу: Il n'y a pas de parent parfait
Перекладач: Марія Троїцька
Художник: С. Карпухін
Редактор: Олена Тарусін

Про книгу «Ідеальних батьків не буває ! Чому іноді ми реагуємо на пустощі дітей занадто емоційно» Ізабель Філльоза

Поведінкою батьків часто керують суперечливі емоції. Звичайно, ми не хочемо повторювати чужі помилки, але не завжди можемо впоратися з собою: адже наша власна історія, зазначена радістю і болем, живе всередині нас... Ізабель Філльоза, відомий дитячий психолог, психотерапевт і мати двох дітей, автор перекладених багатьма мовами бестселерів про виховання, ставить собі за мету допомогти нам розібратися в мотивах своїх вчинків, стати внутрішньо вільними і зрозуміти, яке насправді виховання ми хочемо дати нашим дітям. «Любити дитину - не таке вже й проста справа. На наші з ним стосунки впливає безліч різних чинників. А значить, пора вивчити цю тему, причому почати з себе. Безглуздо читати енну книгу, заповнену рекомендаціями, які починаються часткою зі слів: «Ви повинні...», «Вам необхідно...» і тому подібними. Краще спробувати з'ясувати, що відбувається з нами, батьками, коли ми стикаємося з витівками і непослухом наших дітей, але також з їхніми почуттями і потребами? » (Ізабель Філльоза)

Купити книгу «Ідеальних батьків не буває ! Чому іноді ми реагуємо на пустощі дітей занадто емоційно» Ізабель Філльоза в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ідеальних батьків не буває ! Чому іноді ми реагуємо на пустощі дітей занадто емоційно" (Ізабель Філльоза) з ISBN 978-5-389-12294-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Il n'y a pas de parent parfait
Перекладач
Марія Троїцька
Художник
Редактор
Олена Тарусін
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ізабель Філльоза

Рецензії на книгу «Ідеальних батьків не буває ! Чому іноді ми реагуємо на пустощі дітей занадто емоційно ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами