Голова Медузы - Стивен Кинг, Клайв Баркер, Рэмси Кэмпбелл, Генри Джеймс, Уильям Фолкнер, Теодор Старджон (978-617-12-4491-7)

Голова Медузы - Стивен Кинг, Клайв Баркер, Рэмси Кэмпбелл, Генри Джеймс, Уильям Фолкнер, Теодор Старджон (978-617-12-4491-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 151
151 грн
  • ISBN: 978-617-12-4491-7
  • Код товару: 333387
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Medusa in the Shield
Укладач: Девід Хартвелл
Перекладач: Віталій Михалюк
Редактор: Е. Шевчук
Вікова категорія: 16+

Про книгу «голова Медузи» Генрі Джеймс , Клайв Баркер , Ремсі Кемпбелл , Стівен Кінг , Теодор Старджон , Вільям Фолкнер

20 оповідань, які змусять ваше серце завмерти від всепоглинаючого страху! Розповіді в цьому збірнику не просто лякають, вони проникають в самі глибини людського страху, розбурхують свідомість і лоскочуть нерви. З кожною прочитаною сторінкою напруга буде наростати, тіні стане густішим і темнішим, на мить здасться, що ти вже чуєш глухий голос за спиною, - але позаду нікого немає... Денніс знаходить на горищі стару іграшку-мавпочку. Хлопчик забирає знахідку з собою. У якийсь момент йому починає здаватися, що скляні очі мавпи зловісно поблискують, а ляльковий рот усміхнувся в усмішці... ( «Мавп»). Нащадок старовинного роду Делапоер хоче відновити родовий замок. Молода людина перебирається в особняк, але його турбує моторошний скрегіт, що доноситься зі стін. Жахлива таємниця замку буквально зводить чоловіка з розуму... ( «Щурі в стінах»).

Купити книгу «голова Медузи» Генрі Джеймс , Клайв Баркер , Ремсі Кемпбелл , Стівен Кінг , Теодор Старджон , Вільям Фолкнер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "голова Медузи" (Генрі Джеймс , Клайв Баркер , Ремсі Кемпбелл , Стівен Кінг , Теодор Старджон , Вільям Фолкнер) з ISBN 978-617-12-4491-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Medusa in the Shield
Укладач
Девід Хартвелл
Перекладач
Віталій Михалюк
Редактор
Е. Шевчук
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
512
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Генрі Джеймс , Клайв Баркер , Ремсі Кемпбелл , Стівен Кінг , Теодор Старджон , Вільям Фолкнер

Рецензії на книгу «голова Медузи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами