Terra Ucrainica. Історичний атлас України і сусідніх земель - Дмитро Вортман, Яків Гордієнко, Максим Майоров (978-617-12-3719-3)

Terra Ucrainica. Історичний атлас України і сусідніх земель - Дмитро Вортман, Яків Гордієнко, Максим Майоров (978-617-12-3719-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 585
585 грн
  • ISBN: 978-617-12-3719-3
  • Код товару: 333379
Основні характеристики
Науковий редактор: Андрій Галушка
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Terra Ucrainica. Історичний атлас України и сусідніх земель» Дмитро Вортман , Максим Майоров , Яків Гордієнко

Цей атлас - унікальне поєднання картографії та історії, перша науково-популярна робота такой глибінь та ОБСЯГИ, результат довготрівалої та кропіткої роботи. Книжка містіть документальні ілюстрації та 93 Унікальні карти. Атлас містіть короткий історичний нарис про минуле України и 8 розділів з історічнімі картами й доповідні коментарями до них, роз'яснення, витяг з історічніх джерел та документів. Карті відображають НЕ трівалі періоді, а конкретні історичні моменти, что демонструють Зміни в політічному та теріторіальному устрої. Об'єктивний погляд на найбільш Важливі і неоднозначні етапи історії України. Без стереотіпів та заангажованості!

Купити книгу «Terra Ucrainica. Історичний атлас України и сусідніх земель» Дмитро Вортман , Максим Майоров , Яків Гордієнко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Terra Ucrainica. Історичний атлас України и сусідніх земель" (Дмитро Вортман , Максим Майоров , Яків Гордієнко) з ISBN 978-617-12-3719-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Науковий редактор
Андрій Галушка
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
265x290 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Дмитро Вортман , Максим Майоров , Яків Гордієнко

Рецензії на книгу «Terra Ucrainica . Історичний атлас України и сусідніх земель ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами