Одиссея голоса. Связь между ДНК, способностью мыслить и общаться. Путь длиной в 5 миллионов лет - Жан Абитболь (978-5-389-12513-1)

Одиссея голоса. Связь между ДНК, способностью мыслить и общаться. Путь длиной в 5 миллионов лет - Жан Абитболь (978-5-389-12513-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-5-389-12513-1
  • Код товару: 333301
Основні характеристики
Назва оригіналу: L'odyssee de la voix
Перекладач: Олена Морозова
Науковий редактор: О. Єрохін
Редактор: Олена Тарусін

Про книгу «Одіссея голосу. Зв'язок між ДНК , здатністю мислити і спілкуватися. Шлях довжиною в 5 мільйонів ро» Жан Абітболь

Голос - індивідуальна особливість особистості, її відображення, - унікальний, як відбитки пальців або малюнок сітківки. Цей дивовижний механізм, тонко настроєний самою природою, - справжнє диво, гідне захоплення і вимагає ретельних досліджень. Як він у нас з'явився і чому тільки людська істота наділена таким дорогоцінним даром? Щоб зрозуміти це, ми вирушимо до витоків життя на Землі, здійснимо подорож завдовжки в мільйони років, від появи ДНК до вершин еволюції. У книзі представлена ??розгорнута картина зародження і розвитку людського голосу, описані особливості будови і функціонування голосового апарату, розказані історії знаменитих сценічних голосів - Фарінеллі, Поліни Віардо, Марії Каллас, Роберто Аланьї, Шарля Азнавура. Її автор, доктор Жан Абітболь - хірург-отоларинголог і фониатр, фахівець світового рівня, - допоміг повернути голос багатьом оперним і естрадним співакам, зірок театральної і політичної сцени, зокрема Шарлю Азнавуру, Селін Діон, Григорію Лепсу. "Я пропоную вам відправитися на пошуки людського голосу, з'ясувати його походження, простежити пройдений їм шлях, дізнатися, з якими випробуваннями йому довелося зіткнутися, визначити межі його можливостей, заглянути в світ уявного. Але шлях цей лежить через терни. Нам доведеться розібратися в життєвих негараздах, які впливають на наші вокальні дані, визначити, як впливає на них час, і зрозуміти, як захистити сплав матерії і духу, іменований людським голосом ". (Жан Абітболь)

Купити книгу «Одіссея голосу. Зв'язок між ДНК , здатністю мислити і спілкуватися. Шлях довжиною в 5 мільйонів ро» Жан Абітболь в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Одіссея голосу. Зв'язок між ДНК , здатністю мислити і спілкуватися. Шлях довжиною в 5 мільйонів ро" (Жан Абітболь) з ISBN 978-5-389-12513-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
L'odyssee de la voix
Перекладач
Олена Морозова
Науковий редактор
О. Єрохін
Редактор
Олена Тарусін
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
560
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Жан Абітболь

Рецензії на книгу «Одіссея голосу . Зв'язок між ДНК , здатністю мислити і спілкуватися . Шлях довжиною в 5 мільйонів ро».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами