Библия вязания крючком и спицами. Носки, шали, свитера, уютные аксессуары - Каролин Шварберг, Регина Сатта, Биргит Рат-Израэл, Роза П. (978-5-17-106234-7)

Библия вязания крючком и спицами. Носки, шали, свитера, уютные аксессуары - Каролин Шварберг, Регина Сатта, Биргит Рат-Израэл, Роза П. (978-5-17-106234-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 401
401 грн
  • ISBN: 978-5-17-106234-7
  • Код товару: 333279
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Чорна
Редактор: С. Арутюнян
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Біблія в'язання гачком і спицями. Шкарпетки , шалі , светри , затишні аксесуари» Біргіт Рат - Ізраел , Каролін Шварберг , Регіна Сатта , Роза П.

Ця книга допоможе вам освоїти всі найпотрібніші техніки в'язання спицями та гачком ! Ви зможете навчитися всьому з нуля або ж , маючи чималий досвід , відкрити для себе більш складні і цікаві техніки і прийоми в'язання , такі , як безшовне в'язання. Детальні описи , покрокові ілюстрації і зрозумілі схеми - все це допоможе вам з легкістю навчитися в'язати вироби будь-якої складності ! Відкрийте книгу , візьміть в руки спиці або гачок і ви не встигнете помітити , як досвід і вміння прийдуть до вас і процес в'язання стане захоплюючим і розслаблюючим заняттям !

Купити книгу «Біблія в'язання гачком і спицями. Шкарпетки , шалі , светри , затишні аксесуари» Біргіт Рат - Ізраел , Каролін Шварберг , Регіна Сатта , Роза П. в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія в'язання гачком і спицями. Шкарпетки , шалі , светри , затишні аксесуари" (Біргіт Рат - Ізраел , Каролін Шварберг , Регіна Сатта , Роза П.) з ISBN 978-5-17-106234-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Чорна
Редактор
С. Арутюнян
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Біргіт Рат - Ізраел , Каролін Шварберг , Регіна Сатта , Роза П.

Рецензії на книгу «Біблія в'язання гачком і спицями . Шкарпетки , шалі , светри , затишні аксесуари ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами