Эвроритм - «инструмент» творчества. Методическое пособие по генерации инновационных идей - Владимир Бубенцов, Николай Бубенцов (978-5-91359-298-9)

Эвроритм - «инструмент» творчества. Методическое пособие по генерации инновационных идей - Владимир Бубенцов, Николай Бубенцов (978-5-91359-298-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 160
160 грн
  • ISBN: 978-5-91359-298-9
  • Код товару: 333231
Основні характеристики
Художник: О. Сотникова
Редактор: В. Тимохов
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Еврорітм - « інструмент » творчості. Методичний посібник по генерації інноваційних ідей» Володимир Бубенцов , Микола Бубенцов

У методичному посібнику розглядається метод "Еврорітм". Окреслено коло практичних завдань, що вирішуються з використанням методу, пропонується алгоритм його використання, демонструються приклади використання алгоритму. Посібник рекомендовано для менеджерів, дизайнерів, інженерів, а також осіб, які цікавляться методами вирішення проблемних ситуацій. Видання корисно початківцям і майбутнім керівникам, школярам і студентам для підвищення свого рівня, з метою оволодіти методами знаходження правильних підходів до вирішення різного виду завдань, що зустрічаються в усіх галузях життєдіяльності, включаючи проекти в області бізнесу, соціальні та політичні проекти.

Купити книгу «Еврорітм - « інструмент » творчості. Методичний посібник по генерації інноваційних ідей» Володимир Бубенцов , Микола Бубенцов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Еврорітм - « інструмент » творчості. Методичний посібник по генерації інноваційних ідей" (Володимир Бубенцов , Микола Бубенцов) з ISBN 978-5-91359-298-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
В. Тимохов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
68
Формат
140x205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.095
Автор
Володимир Бубенцов , Микола Бубенцов

Рецензії на книгу «Еврорітм - « інструмент » творчості . Методичний посібник по генерації інноваційних ідей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами