Уличный кот по имени Боб. Как человек и кот обрели надежду на улицах Лондона - Джеймс Боуэн, Гарри Дженкинс (978-5-386-10638-6)

Уличный кот по имени Боб. Как человек и кот обрели надежду на улицах Лондона - Джеймс Боуэн, Гарри Дженкинс (978-5-386-10638-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 203
203 грн
  • ISBN: 978-5-386-10638-6
  • Код товару: 333181
Основні характеристики
Назва оригіналу: A Street Cat Named Bob
Перекладач: Катерина Колябіна
Редактор: Е. Фельдман
Серія: Лапа одного
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Вуличний кіт на ім'я Боб. Як людина і кіт знайшли надію на вулицях Лондона» Гаррі Дженкінс , Джеймс Боуен

Історія, написана Джеймсом Боуеном, заснована на реальних подіях. Головні герої книги - сам Джеймс і... рудий кіт Боб, мешканець вулиць Лондона. Джеймс страждав від наркотиків, і життя його котилася по похилій, поки він не зустрів тварина, добре, але вельми незалежне створення... Тепер Боба і Джеймса знають тисячі людей по всьому світу. Вони герої соціальних мереж. Дивовижна історія дружби людини і кота наповнена веселими і зворушливими подіями. Дружба з котом допомогла Боуен подолати залежність і налагодити життя. Ця повість розповідає про вуличний кота, який став знаменитістю. Чи ні, про вуличне кота, що врятував людину і подарував тому другий шанс і справжню, непідробну котячу дружбу.

Купити книгу «Вуличний кіт на ім'я Боб. Як людина і кіт знайшли надію на вулицях Лондона» Гаррі Дженкінс , Джеймс Боуен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вуличний кіт на ім'я Боб. Як людина і кіт знайшли надію на вулицях Лондона" (Гаррі Дженкінс , Джеймс Боуен) з ISBN 978-5-386-10638-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
A Street Cat Named Bob
Перекладач
Катерина Колябіна
Редактор
Е. Фельдман
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.361
Автор
Гаррі Дженкінс , Джеймс Боуен

Рецензії на книгу «Вуличний кіт на ім'я Боб . Як людина і кіт знайшли надію на вулицях Лондона ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами