Астрофизика с космической скоростью, или Великие тайны Вселенной для тех, кому некогда - Нил Деграсс Тайсон (978-5-17-982975-1)

Астрофизика с космической скоростью, или Великие тайны Вселенной для тех, кому некогда - Нил Деграсс Тайсон (978-5-17-982975-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 264
264 грн
  • ISBN: 978-5-17-982975-1
  • Код товару: 333097
Основні характеристики
Назва оригіналу: Astrophysics for People in a Hurry
Перекладач: Анастасія Бродоцкая
Науковий редактор: Олександр Красильников
Мова: російська

Про книгу «Астрофізика з космічною швидкістю , або Великі таємниці Всесвіту для тих , кому ніколи» Ніл Деграссі Тайсон

Темна речовина, гравітація, можливість міжгалактичних польотів і Теорія Великого вибуху... Вивчення таємниць Всесвіту подібно читання захоплюючого роману. Але тільки якщо ви добре розумієте фізику, знаєте, що ховається за всіма складними термінами і визначеннями. У самих головоломних питаннях науки вам допоможе розібратися Ніл Деграссі Тайсон - один з найавторитетніших і в той же час дотепних астрофізиків нашого часу. Він володіє особливим даром розповідати про найскладніші наукових теоріях зрозуміло, цікаво і з гумором. Нова книга Нілу Тайсона - це чергове захоплюючу подорож у світ сучасної науки. Ви дізнаєтеся про останні відкриття, зможете простежити секунда за секундою народження Всесвіту, дізнаєтеся новітні дані про темну матерію і походження Землі. І щоб зрозуміти все це, вам не знадобиться ніякої спеціальної освіти: достатньо навіть злегка призабутого курсу середньої школи і цікавості. А закривши цю книгу, ви зрозумієте, що астрофізика не така складна, як здавалося! Це корисне і захоплююче читання для всієї родини. Читайте, щоб не відстати від науково-технічного прогресу.

Купити книгу «Астрофізика з космічною швидкістю , або Великі таємниці Всесвіту для тих , кому ніколи» Ніл Деграссі Тайсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Астрофізика з космічною швидкістю , або Великі таємниці Всесвіту для тих , кому ніколи" (Ніл Деграссі Тайсон) з ISBN 978-5-17-982975-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Astrophysics for People in a Hurry
Перекладач
Анастасія Бродоцкая
Науковий редактор
Олександр Красильников
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
240
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ніл Деграссі Тайсон

Рецензії на книгу «Астрофізика з космічною швидкістю , або Великі таємниці Всесвіту для тих , кому ніколи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами