11 врагов руководителя. Модели поведения, способные разрушить карьеру и бизнес - Дэвид Дотлих, Питер Кейро (978-5-9614-6912-7)

11 врагов руководителя. Модели поведения, способные разрушить карьеру и бизнес - Дэвид Дотлих, Питер Кейро (978-5-9614-6912-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 203
203 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6912-7
  • Код товару: 333045
Основні характеристики
Назва оригіналу: Why CEOs Fail
Перекладач: В. Подобєд
Науковий редактор: А. Онучин
Мова: російська

Про книгу «11 ворогів керівника. Моделі поведінки , здатні зруйнувати кар'єру і бізнес» Девід дотла , Пітер Кейро

"Все - отрута, все - ліки", - говорив Парацельс. Це книга про те, як саме наші найяскравіші гідності перетворюються в критичні недоліки. Вона присвячена деструкторами - сильним сторонам керівника, які вийшли з під контролю. Кожне з цих якостей в певній мірі є корисним, а іноді навіть необхідним, щоб домогтися успіху. Однак в стресових ситуаціях вони можуть нестримно набирати силу, серйозно підриваючи ефективність керівника і часом приводячи до катастрофічних наслідків. Прикладами деструкторов можуть служити увага до деталей, що доходить до перфекціонізму, або впевненість в собі, яка перетворюється в самовпевненість. У книзі детально описані одинадцять найбільш поширених деструкторов, наведено численні приклади з життя, запропоновані інструменти самодіагностики і безліч практичних порад і рекомендацій. При цьому книга аж ніяк не є "посібником по самовикриття і самобичування" - навпаки, вона пройнята оптимізмом і глибокою повагою до своєрідності кожної особистості. Вона - путівник, який виведе вас до світлій стороні сили.

Купити книгу «11 ворогів керівника. Моделі поведінки , здатні зруйнувати кар'єру і бізнес» Девід дотла , Пітер Кейро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "11 ворогів керівника. Моделі поведінки , здатні зруйнувати кар'єру і бізнес" (Девід дотла , Пітер Кейро) з ISBN 978-5-9614-6912-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Why CEOs Fail
Перекладач
В. Подобєд
Науковий редактор
А. Онучин
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.332
Автор
Девід дотла , Пітер Кейро

Рецензії на книгу «11 ворогів керівника . Моделі поведінки , здатні зруйнувати кар'єру і бізнес ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами