Коучинг-лидерство. Говори меньше, спрашивай больше и навсегда измени свой стиль управления - Майкл Стеньер (978-5-699-98856-3)

Коучинг-лидерство. Говори меньше, спрашивай больше и навсегда измени свой стиль управления - Майкл Стеньер (978-5-699-98856-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 321
321 грн
  • ISBN: 978-5-699-98856-3
  • Код товару: 332909
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Coaching Habit
Перекладач: Д. Тіліканова
Редактор: А. Мухамедова
Серія: Top Business Awards
Мова: російська

Про книгу «Коучинг - лідерство. Говори менше , питай більше і назавжди зміни свій стиль управління» Майкл Стеньер

Всім відомо, що керівникам необхідно навчати своїх співробітників. Написано безліч книг і статей на цю тему, в яких різноманітні гуру переконують нас, що здатність до навчання - невід'ємне якість лідера. Кількість керівників, що прагнуть навчати працівників, здається, збільшується в геометричній прогресії. Але навчання персоналу - це мистецтво, і тільки здається простою справою. Необхідно набратися сміливості, щоб задати питання замість того, щоб дати раду, забезпечити готові відповіді або показати остаточне рішення. Навпаки, надати іншій людині можливість знайти свій шлях вирішення проблеми, зробити свої помилки і навчитися власної мудрості - це одночасно хоробро і небезпечно. Попрямувавши цим шляхом, ви, швидше за все, втратите звичку постійно вирішувати щось самостійно. В цей практичний і дуже надихає книзі Майкл Бенг Стейнер висвітлює сім трансформують питань, що дозволяють змінити спосіб керівництва своїми співробітниками. Крім того, він допомагає нам пройти через дуже складну частину шляху: не просто прийняти нову інформацію, але перетворити її в звичку, якої потрібно користуватися щодня.

Купити книгу «Коучинг - лідерство. Говори менше , питай більше і назавжди зміни свій стиль управління» Майкл Стеньер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Коучинг - лідерство. Говори менше , питай більше і назавжди зміни свій стиль управління" (Майкл Стеньер) з ISBN 978-5-699-98856-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Coaching Habit
Перекладач
Д. Тіліканова
Редактор
А. Мухамедова
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Майкл Стеньер

Рецензії на книгу «Коучинг - лідерство . Говори менше , питай більше і назавжди зміни свій стиль управління ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами