Классическая грамматика к учебникам английского языка. Правила, упражнения, ключи - Наталья Бонк, Евгения Салтыкова (978-5-699-97064-3)

Классическая грамматика к учебникам английского языка. Правила, упражнения, ключи - Наталья Бонк, Евгения Салтыкова (978-5-699-97064-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 214
214 грн
  • ISBN: 978-5-699-97064-3
  • Код товару: 332906
Основні характеристики
Редактор: Е. В'юницька
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 320

Про книгу «Класична граматика до підручників англійської мови. Правила , вправи , ключі» Євгенія Салтикова , Наталія Бонк

Курс "Англійська крок за кроком" поступово і послідовно розвиває всі навички володіння іноземною мовою. Ця книга - для тих, кому потрібно зосередитися на граматиці. Вона присвячена основним граматичним темам англійської мови. У кожному розділі детально розглядаються граматичні явища, особливості їх утворення та використання в мові. Крім того, в кінці кожного розділу даються вправи для тренування у вживанні граматичних структур і ключі до вправ. З цим посібником читачі зможуть легко і ефективно освоїти або повторити базовий курс англійської граматики. Зрозумілі пояснення і наочні приклади допоможуть розібратися в усіх тонкощах граматичних тем, а вправи - застосувати знання на практиці і надійно закріпити їх у пам'яті. Навчальний посібник призначений для тих, хто вивчає англійську мову на починаючому або що продовжує рівні.

Купити книгу «Класична граматика до підручників англійської мови. Правила , вправи , ключі» Євгенія Салтикова , Наталія Бонк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Класична граматика до підручників англійської мови. Правила , вправи , ключі" (Євгенія Салтикова , Наталія Бонк) з ISBN 978-5-699-97064-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. В'юницька
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Євгенія Салтикова , Наталія Бонк

Рецензії на книгу «Класична граматика до підручників англійської мови . Правила , вправи , ключі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами