Зарабатывать на хайпе. Чему нас могут научить пираты, хакеры, дилеры и все, о ком не говорят в приличном обществе - Алекса Клэй, Кира Майя Филипс (978-5-699-92971-9)

Зарабатывать на хайпе. Чему нас могут научить пираты, хакеры, дилеры и все, о ком не говорят в приличном обществе - Алекса Клэй, Кира Майя Филипс (978-5-699-92971-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 342
342 грн
  • ISBN: 978-5-699-92971-9
  • Код товару: 332903
Основні характеристики
Перекладач: Євген Дерев'янко
Редактор: А. Мухамедова
Серія: Top Economics Awards
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Заробляти на хайп. Чому нас можуть навчити пірати , хакери , дилери і все , про кого не говорять в» Алекса Клей , Кіра Майя Філіпс

Алекса Клей і Кіра Майя Філіпс досліджують ту частину економіки, яка зазвичай залишається за кадром, економіку хайпа - успішну модель мислення, яка сприяє інновацій та підприємництва в межах корпоративних структур. У центрі уваги дослідження - ті, хто порушує правила, щоб знайти оригінальне рішення бізнес-проблеми. Це, наприклад, жителі нетрів Бомбея або комп'ютерні хакери. Автори вибрали п'ять спільних рис, притаманних цим групам: енергійність, спритність, схильність до провокації, рішучість і мімікрія (вміння наслідувати, маскуватися). Дізнайтеся, як заробляти на хайп, ставши трохи out law. На тлі інших творів на тему інновацій, які описують творчий порив і винахідливість стрімко зростають стартапів, корпоративних стратегій і далекоглядних керівників, ця книга виходить за звичайні рамки, щоб отримати більш широкий погляд на світову економіку. Організовані ринки - лише частина цілого. Те, що залишається за кадром - економіка піратів, хакерів, Майнер - ось справжня економіка. Заглянемо в світ майбутнього, в якому сталася «революція відщепенців» - тих, хто заробляє на хайп. На що це буде схоже? Як туди потрапити? У тому світі, який ми собі уявляємо, щось звичне постійно ставиться під сумнів, а всілякі хитрощі, до яких вдаються інноватори, вважаються не тільки прийнятними, а й похвальними. Бізнес не тільки більше не вимагає точної відповідності з посадовими інструкціями, а й допускає будь-які прояви підприємницького духу і конструктивні відхилення від норми з боку співробітників. Словом «інноваційний» тепер позначають не стільки новітній гаджет, скільки щось відповідне сподіванням всього людського співтовариства. Злочинців більше не розглядають як тягар суспільства; їх досвід не залишається під замком, але гідно оцінюється і перепрофільовано для використання в благих цілях. Студенти не намагаються вписатися в освітнє середовище, щоб «отримувати» знання, але керують своїм навчанням самі, розвиваючись у своїй галузі знань і інтересів у співпраці з оточуючими. Уявіть собі світ, де корпоративне середовище більше схожа на венчурну: співробітники мають можливість повністю розкрити свої таланти, а ієрархія може порушуватися заради гарної ідеї. Все це більш ніж реально. І ця книга доведе вам, чому.

Купити книгу «Заробляти на хайп. Чому нас можуть навчити пірати , хакери , дилери і все , про кого не говорять в» Алекса Клей , Кіра Майя Філіпс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Заробляти на хайп. Чому нас можуть навчити пірати , хакери , дилери і все , про кого не говорять в" (Алекса Клей , Кіра Майя Філіпс) з ISBN 978-5-699-92971-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Євген Дерев'янко
Редактор
А. Мухамедова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
248
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Алекса Клей , Кіра Майя Філіпс

Рецензії на книгу «Заробляти на хайп . Чому нас можуть навчити пірати , хакери , дилери і все , про кого не говорять в ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами