Библия объемных узоров. 20 шишечек, попкорнов и пышных столбиков. 4 стильных проекта. Крючок - Линди Зубэри (978-5-91906-959-1)

Библия объемных узоров. 20 шишечек, попкорнов и пышных столбиков. 4 стильных проекта. Крючок - Линди Зубэри (978-5-91906-959-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 285
285 грн
  • ISBN: 978-5-91906-959-1
  • Код товару: 332841
Основні характеристики
Назва оригіналу: Puffs, Popcorns, Bobbles to Crochet
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Біблія об'ємних візерунків. 20 шишечок , попкорн і пишних стовпчиків. 4 стильних проекту. гачок» Лінді Зубері

Великі в'язані візерунки - тренд останніх років! Ви багато разів бачили на готових в'язаних виробах цікаві об'ємні елементи, але не знаєте, як вони в'яжуться? Ця книга допоможе вам навчитися виконувати їх самостійно! Шишечки, ягідки, попкорни і пишні стовпчики з'явилися в в'язанні гачком з самих його витоків, тому їх виконання - один з основних навичок у цьому виді рукоділля. Сполучені в складних візерунках або точково додані на гладкі однорідні полотна, виконані в одному кольорі або включені в гру яскравих фарб, ці елементи завжди допоможуть створити цікаве і оригінальне виріб. У книзі представлено понад двадцять мотивів, не рахуючи різноманітних варіацій. Для кожного візерунка містить детальний опис і схема в'язання. Для не надто впевнених у своїх силах в'язальниць на початку книги наведено докладний базовий курс з в'язання гачком. В кінці книги вас чекає кілька проектів готових виробів, на яких ви зможете відточити свою майстерність. Книга розрахована на початківців і досвідчених рукодільниць.

Купити книгу «Біблія об'ємних візерунків. 20 шишечок , попкорн і пишних стовпчиків. 4 стильних проекту. гачок» Лінді Зубері в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія об'ємних візерунків. 20 шишечок , попкорн і пишних стовпчиків. 4 стильних проекту. гачок" (Лінді Зубері) з ISBN 978-5-91906-959-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Puffs, Popcorns, Bobbles to Crochet
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
96
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Лінді Зубері

Рецензії на книгу «Біблія об'ємних візерунків . 20 шишечок , попкорн і пишних стовпчиків . 4 стильних проекту . гачок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами