Библия ажурных узоров для вязания спицами. 35 воздушных мотивов и 13 изысканных проектов - Линн Уотерсон (978-5-91906-955-3)

Библия ажурных узоров для вязания спицами. 35 воздушных мотивов и 13 изысканных проектов - Линн Уотерсон (978-5-91906-955-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 377
377 грн
  • ISBN: 978-5-91906-955-3
  • Код товару: 332838
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Very Easy Guide to Lace Knitting
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Біблія ажурних візерунків для в'язання спицями. 35 повітряних мотивів і 13 вишуканих проектів» Лінн Уотерсон

Ця книга познайомить вас з мистецтвом в'язання ажурних візерунків на спицях. На початку книги автор наводить докладний опис пряжі, необхідних для в'язання приладдя і розглядає елементарні прийоми: набір і закриття петель, лицьові і виворітні петлі, ідеальні шви і фінальну обробку кожного виробу. Саме ажурне в'язання в книзі поділено на чотири уроки: візерунки з отворами, ажурні смуги, ажурне полотно і ажурна облямівка. Кожен урок включає докладний опис техніки в'язання в простому форматі, де інструкції доповнені покроковими фотографіями. За техніками слід добірка красивих візерунків, виконаних у ніжній пастельній гамі. В кінці кожного уроку представлена ??підбірка з простих, стильних проектів, в яких застосовуються обрані візерунки. Моделі повністю або майже повністю обходяться без зменшень і додатків петель, щоб полегшити роботу новачкам. Не бійтеся спробувати свої сили в ажурному в'язанні!

Купити книгу «Біблія ажурних візерунків для в'язання спицями. 35 повітряних мотивів і 13 вишуканих проектів» Лінн Уотерсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія ажурних візерунків для в'язання спицями. 35 повітряних мотивів і 13 вишуканих проектів" (Лінн Уотерсон) з ISBN 978-5-91906-955-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Very Easy Guide to Lace Knitting
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Лінн Уотерсон

Рецензії на книгу «Біблія ажурних візерунків для в'язання спицями . 35 повітряних мотивів і 13 вишуканих проектів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами