Масштаб. Универсальные законы роста, инноваций, устойчивости и темпов жизни организмов, городов, экономических систем и компаний - Джеффри Уэст (978-5-389-07010-3)

Масштаб. Универсальные законы роста, инноваций, устойчивости и темпов жизни организмов, городов, экономических систем и компаний - Джеффри Уэст (978-5-389-07010-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 439
439 грн
  • ISBN: 978-5-389-07010-3
  • Код товару: 332811
Основні характеристики
Перекладач: Дмитро Прокоф'єв
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка, суперобкладинка
Кількість сторінок: 512
Формат: 70х100/16 (170х240 мм)

Про книгу «Масштаб. Універсальні закони зростання , інновацій , стійкості і темпів життя організмів , міст , е» Джеффрі Уест

Життєвими циклами всього на світі - від рослин і тварин до міст, в яких ми живемо, - керують універсальні приховані закони. Про ці закони - закони масштабування - розповідає один з найавторитетніших вчених нашого часу, чиї дослідження зробили переворот в науці. «Ця книга - про об'єднану і об'єднує системі концепцій, яка дозволила б підступитися до деяких з найбільших завдань і питань, над якими ми б'ємося сьогодні, від стрімкої урбанізації, зростання населення і глобальної стійкості до розуміння природи раку, обміну речовин і причин старіння і смерті. Про чудовому схожості між принципами дії міст, компаній і наших власних тіл і про те, чому всі вони представляють собою варіації однієї загальної теми, а їх організація, структура і динаміка з вражаючою систематичністю проявляють подібні риси. Загальним для всіх них є те, що всі вони, будь то молекули, клітини або люди, - надзвичайно складні системи, що складаються з величезного числа індивідуальних компонентів, взаємопов'язаних, взаємодіючих і розвиваються з використанням мережевих структур, що існують на декількох різних просторових і часових масштабах... »(Джеффрі Уест)

Купити книгу «Масштаб. Універсальні закони зростання , інновацій , стійкості і темпів життя організмів , міст , е» Джеффрі Уест в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Масштаб. Універсальні закони зростання , інновацій , стійкості і темпів життя організмів , міст , е" (Джеффрі Уест) з ISBN 978-5-389-07010-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Дмитро Прокоф'єв
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Кількість сторінок
512
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Джеффрі Уест

Рецензії на книгу «Масштаб . Універсальні закони зростання , інновацій , стійкості і темпів життя організмів , міст , е».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами