Путешествие в музыкальную страну. Учим ноты, сочиняем песни. Творческая тетрадь для детей с наклейками - Светлана Гусева (978-5-222-29575-5)

Путешествие в музыкальную страну. Учим ноты, сочиняем песни. Творческая тетрадь для детей с наклейками - Светлана Гусева (978-5-222-29575-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 159
159 грн
  • ISBN: 978-5-222-29575-5
  • Код товару: 332794
Основні характеристики
Редактор: О. Морозова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Подорож в музичну країну. Вчимо ноти , складаємо пісні. Творча зошит для дітей з наклейками» Світлана Гусєва

Даний посібник "Подорож в музичну країну. Вчимо ноти, складаємо пісні "складено для дітей чотирьох-п'яти років і є продовженням серії творчих зошитів" Подорож в музичну країну. Мелодія і ритм Знайомство з нотами. Музична абетка "для дітей трьох-чотирьох років. Творча зошит, будучи аналогом робочого зошита, містить базові теми елементарної теорії музики: розміщення нот на нотному стані, тривалості, динамічні відтінки, темп і штрихи. Тестові завдання, запропоновані на перших сторінках, допоможуть закріпленню отриманих знань. Одна з основних завдань посібники полегшити дітям засвоєння розташування нот на нотному стані. Це завдання вирішується за допомогою спеціального музичного матеріалу - коротких попевок, де початковий текст і ноти мелодії збігаються. Кожна нота опрацьовується в декількох творчих завданнях, підсумкове вправу - це самостійний твір. Для полегшення роботи з нотним текстом дітям пропонується використовувати наклейки з пазлами (частинами) пісеньок. Оперування наклейками не викликає ускладнень у дітей даної вікової категорії і підсилює мотивацію до самостійного виконання творчого завдання. Музичний конструктор у вигляді пазлів (частин) пісеньок - зручна ігрова форма навчання. Саме для навчання в XVII столітті були придумані пазли. Ця форма отримання знань продуктивно працює і зараз. Нотні пазли розвивають музичний слух і пам'ять, уяву і фантазію, а головне - допомагають зрозуміти музичну грамоту. Крім практичної користі - вироблення навички швидкого читання нотного тексту, робота з пазлами дає можливість зрозуміти логіку будови музичного твору, створює умови для розвитку творчого потенціалу маленьких музикантів.

Купити книгу «Подорож в музичну країну. Вчимо ноти , складаємо пісні. Творча зошит для дітей з наклейками» Світлана Гусєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Подорож в музичну країну. Вчимо ноти , складаємо пісні. Творча зошит для дітей з наклейками" (Світлана Гусєва) з ISBN 978-5-222-29575-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Морозова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
31
Формат
84x108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Світлана Гусєва

Рецензії на книгу «Подорож в музичну країну . Вчимо ноти , складаємо пісні . Творча зошит для дітей з наклейками ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами