Программа восстановления иммунной системы. Практический курс лечения аутоиммунных заболеваний в 4 этапа - Сьюзан Блюм (978-5-00100-877-4)

Программа восстановления иммунной системы. Практический курс лечения аутоиммунных заболеваний в 4 этапа - Сьюзан Блюм (978-5-00100-877-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 471
471 грн
  • ISBN: 978-5-00100-877-4
  • Код товару: 332767
Основні характеристики
Автор: Сьюзан Блюм
Назва оригіналу: The Immune System Recovery Plan
Перекладач: Людмила Головіна
Редактор: Шаміль Хапчаев
Мова: російська

Про книгу «Програма відновлення імунної системи. Практичний курс лікування аутоімунних захворювань в 4 етапи» Сьюзан Блюм

Один з найвідоміших експертів по функціональної медицині ділиться своїм покроковим планом для профілактики і лікування аутоімунних захворювань і для зміцнення імунної системи. Аутоімунні захворювання зачіпають практично всі системи нашого організму. Якщо ви постійно втомлюєтеся, роздратовані, у вас спостерігаються проблеми зі шкірою або волоссям або періодичні коливання ваги, можливо, у вас аутоімунне захворювання. Одні вражають нервову систему, як, наприклад, аутизм і, можливо, депресія, інші - суглоби і м'язи, шкіру, ендокринні залози, серце і т.д. Аутоімунне захворювання розвивається тоді, коли імунна система атакує власні тканини організму, а не чужорідні молекули, зокрема бактерії. Відомо більше сотні різних аутоімунних захворювань. І кожен, кому довелося зіткнутися з одним з них, скаже вам, що воно має колосальний вплив на якість життя. Новий напрямок в науці - і практичне застосування його досягнень за допомогою функціональної медицини - зазначає всього кілька основних причин розвитку аутоімунних захворювань. Більшість з них представники традиційної медицини ігнорують: вони просто намагаються придушити імунну систему за допомогою сильнодіючих медичних препаратів, що мають небезпечні побічні ефекти. Однак справа в тому, що практично всі аутоімунні захворювання викликані одними і тими ж корінними причинами: це мікроорганізми, токсини навколишнього середовища, алергени, стрес і неправильне харчування. Усунувши ці глибинні причини і підтримуючи свій організм в оптимальному стані за допомогою правильного харчування і здорового способу життя, можна домогтися практично повного одужання. Доктор Блюм розповідає про те, як впоратися з першопричинами хвороби і як відновити баланс своєї імунної системи. Вона пропонує чіткий і зрозумілий план одужання для людей, які страждають у зв'язку з аутоімунними захворюваннями, дає поради щодо зміни раціону харчування, навколишнього середовища, щодо застосування харчових добавок, які можуть допомогти впоратися з аутоімунними розладами і навіть надати їм оборотний характер. Бажання автора знайти практичні рішення цієї проблеми було продиктовано її власної боротьбою з аутоімунною патологією, яку вона успішно подолала за допомогою програми лікування, представленої в її книзі.

Купити книгу «Програма відновлення імунної системи. Практичний курс лікування аутоімунних захворювань в 4 етапи» Сьюзан Блюм в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Програма відновлення імунної системи. Практичний курс лікування аутоімунних захворювань в 4 етапи" (Сьюзан Блюм) з ISBN 978-5-00100-877-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Immune System Recovery Plan
Перекладач
Людмила Головіна
Редактор
Шаміль Хапчаев
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Сьюзан Блюм

Рецензії на книгу «Програма відновлення імунної системи . Практичний курс лікування аутоімунних захворювань в 4 етапи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами