Забей! Как жить без завышенных ожиданий, здраво оценивать свои возможности и преодолевать трудности - Майкл Беннет, Сара Беннет (978-5-9614-6893-9)

Забей! Как жить без завышенных ожиданий, здраво оценивать свои возможности и преодолевать трудности - Майкл Беннет, Сара Беннет (978-5-9614-6893-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 128
128 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6893-9
  • Код товару: 332753
Основні характеристики
Назва оригіналу: F*ck Feelings
Перекладач: Катерина Бакушева
Редактор: Олена Аверіна
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Забий ! Як жити без завищених очікувань , тверезо оцінювати свої можливості і долати труднощі» Майкл Беннет , Сара Беннет

Кожен з нас стикається з проблемами, які можуть зруйнувати всю нашу життя. Чоловік втратив роботу, впав у депресію і почав пити; дитина зв'язався з поганою компанією, перестав вчитися; дружина не дає бачитися з дітьми після розлучення. Словом, життя несправедливе, і, гірше того, абсолютно незрозуміло, що з цим робити. Парадоксально, але чим складніша ситуація, тим більше ми сподіваємося на просте рішення. Ми шукаємо швидке і легке засіб від усіх бід - і багато популярних автори обіцяють нам саме його, не відповідаючи за результат. Доктор Майкл Беннет, психіатр з 30 річним стажем, і його дочка сценарист Сара Беннет пропонують непростий, але реалістичний підхід. Не всі проблеми можна вирішити, адже наші можливості не безмежні. Не можна витрачати енергію на помилкові надії, самобичування, жалість до себе і відчай. Беннет вчать нас, як прийняти свою проблему, щоб потім почати вирішувати її поступово, спокійно і прагматично. У цій книзі ви знайдете конкретний алгоритм виходу з найскладніших життєвих ситуацій.

Купити книгу «Забий ! Як жити без завищених очікувань , тверезо оцінювати свої можливості і долати труднощі» Майкл Беннет , Сара Беннет в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Забий ! Як жити без завищених очікувань , тверезо оцінювати свої можливості і долати труднощі" (Майкл Беннет , Сара Беннет) з ISBN 978-5-9614-6893-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
F*ck Feelings
Перекладач
Катерина Бакушева
Редактор
Олена Аверіна
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
512
Формат
70х100/32 (120х165 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Майкл Беннет , Сара Беннет

Рецензії на книгу «Забий ! Як жити без завищених очікувань , тверезо оцінювати свої можливості і долати труднощі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами