Спринт. Как разработать и протестировать новый продукт всего за пять дней - Джейк Кнапп, Брейден Ковитц, Джон Зерацки (978-5-9614-6383-5)

Спринт. Как разработать и протестировать новый продукт всего за пять дней - Джейк Кнапп, Брейден Ковитц, Джон Зерацки (978-5-9614-6383-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 349
349 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6383-5
  • Код товару: 332745
Основні характеристики
Назва оригіналу: Sprint
Перекладач: А. Олійник
Редактор: І. Беличева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Спринт. Як розробити і протестувати новий продукт усього за п'ять днів» Брейден Ковітц , Джейк Кнапп , Джон Зерацкі

Існує безліч методів розробки нових продуктів , але всі вони вимагають часу. Тому в Google розробили « Спринт » - методику , яка дозволяє протестувати будь-яку ідею всього за п'ять днів. Книга розповідає про « спринті » все : як створити новий продукт за один робочий тиждень , протестувати його на потенційних споживачах , визначити подальшу бізнес - стратегію і звести до мінімуму всі можливі ризики.

Купити книгу «Спринт. Як розробити і протестувати новий продукт усього за п'ять днів» Брейден Ковітц , Джейк Кнапп , Джон Зерацкі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Спринт. Як розробити і протестувати новий продукт усього за п'ять днів" (Брейден Ковітц , Джейк Кнапп , Джон Зерацкі) з ISBN 978-5-9614-6383-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Sprint
Перекладач
А. Олійник
Редактор
І. Беличева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Брейден Ковітц , Джейк Кнапп , Джон Зерацкі

Рецензії на книгу «Спринт . Як розробити і протестувати новий продукт усього за п'ять днів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами