История на миллион долларов. Мастер-класс для сценаристов, писателей и не только - Роберт Макки (978-5-91671-824-9)

История на миллион долларов. Мастер-класс для сценаристов, писателей и не только - Роберт Макки (978-5-91671-824-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 472
472 грн
  • ISBN: 978-5-91671-824-9
  • Код товару: 332739
Основні характеристики
Назва оригіналу: Story
Перекладач: Олена Виноградова
Редактор: Тетяна Качинська
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Історія на мільйон доларів. Майстер - клас для сценаристів , письменників і не тільки» Роберт Маккі

Викладач сценарної майстерності, гуру Голлівуду Роберт Маккі пропонує системний підхід до "розповідання історій". Він пропонує відмовитися від набору сюжетів і створити драматичну структуру: вибрати героя, серед багатьох подій знайти найважливіше, що порушує порядок речей, перейти до подолання перешкод, довести справу до кризи, показати, як герой вирішується, може бути, на єдино вірний крок і починає діяти, а потім або перемога, або... остаточної поразки - кожен може вибирати свій фінал. Ця книга - Біблія для сценаристів і письменників, але, безсумнівно, буде корисна фахівцям зі зв'язків з громадськістю, маркетологам і всім, хто хотів би навчитися розповідати цікаво і, головне, переконливо. Чому книга гідна прочитання: 1) Це професійно і досконально написаний працю, головна його задача - привернути увагу до "ремісничої" частини процесу створення сценарію, та й будь-якої історії. 2) Автор пропонує не штампи, а дає ключі до розуміння психології сприйняття. Його книжка не посібник з розряду "зроби сам", а можливість засвоїти і освоїти механізми впливу на свідомість і підсвідомість глядача за допомогою майстерно розказаної історії. 3) Автор переконує, що саме володіння майстерністю дозволяє найбільш повно реалізувати талановиту ідею в такому технологічному процесі, як створення фільму. 4) Авторитет Роберта Маккі в колах сучасних сценаристів і письменників величезний. Він - справжній гуру сучасного Голлівуду.

Купити книгу «Історія на мільйон доларів. Майстер - клас для сценаристів , письменників і не тільки» Роберт Маккі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Історія на мільйон доларів. Майстер - клас для сценаристів , письменників і не тільки" (Роберт Маккі) з ISBN 978-5-91671-824-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Story
Перекладач
Олена Виноградова
Редактор
Тетяна Качинська
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
464
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.730
Автор
Роберт Маккі

Рецензії на книгу «Історія на мільйон доларів . Майстер - клас для сценаристів , письменників і не тільки ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами