Классическая английская мягкая игрушка. Шьем и одеваем милого Кролика с безупречным вкусом - Сара Пил (978-5-699-63995-3)

Классическая английская мягкая игрушка. Шьем и одеваем милого Кролика с безупречным вкусом - Сара Пил (978-5-699-63995-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 694
694 грн
  • ISBN: 978-5-699-63995-3
  • Код товару: 332678
Основні характеристики
Автор: Сара Пив
Назва оригіналу: Making Luna Lapin
Перекладач: О. Савчук
Редактор: Е. Новомирський
Мова: російська

Про книгу «Класична англійська м'яка іграшка. Шиємо і одягаємо милого Кролика з бездоганним смаком» Сара Пив

Класична англійська форма знаменитого текстильного кролика і його повного гардероба з усіма аксесуарами і навіть з м'якими меблями! Докладні описи, викрійки у натуральну величину і навіть милі історії, що створюють атмосферу старої доброї Англії. Дивовижне задоволення від процесу шиття іграшки і тим більше, від результату! Стиль, якість, елегантність, неперевершений смак і простота виконання! Текстильна іграшка знову на піку моди! А класична англійська іграшка не виходила з моди ніколи! Стримана елегантність, бездоганний смак, неперевершена якість, інтелігентність. Все це притаманне милому і зворушливому Кролику, з яким знайомить вас ця книга! Народився він, як і годиться, у Великобританії, як частина рекламної компанії, випускався у вигляді наборів для шиття і несподівано зробив такий фурор, що в стриманому Лондоні не залишилося жодного будинку, де не оселилися б ці чарівні створення, Місяць і її братик Альфі ! Згодом у них з'явився величезний гардероб, меблі, а тепер ще й коротенькі історії! Класична англійська форма чарівного кролика і всіх його предметів одягу, аксесуарів, і навіть крісла, тепер доступна і нам на сторінках цієї книги! Детальний опис кожного кроку, стильні ілюстрації, викрійки у натуральну величину! Зшити все це під силу навіть тим, хто не володіє навичками шиття! Нехай і в вашому домі оселиться цей милий і добрий кролик з бездоганним смаком!

Купити книгу «Класична англійська м'яка іграшка. Шиємо і одягаємо милого Кролика з бездоганним смаком» Сара Пив в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Класична англійська м'яка іграшка. Шиємо і одягаємо милого Кролика з бездоганним смаком" (Сара Пив) з ISBN 978-5-699-63995-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Making Luna Lapin
Перекладач
О. Савчук
Редактор
Е. Новомирський
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Сара Пив

Рецензії на книгу «Класична англійська м'яка іграшка . Шиємо і одягаємо милого Кролика з бездоганним смаком ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами