Библия аранских узоров. 120 рельефных мотивов с косами, жгутами и шишечками для вязания спицами - Светлана Лосева (978-5-91906-953-9)

Библия аранских узоров. 120 рельефных мотивов с косами, жгутами и шишечками для вязания спицами - Светлана Лосева (978-5-91906-953-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 226
226 грн
  • ISBN: 978-5-91906-953-9
  • Код товару: 332663
Основні характеристики
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Біблія аранських візерунків. 120 рельєфних мотивів з косами , джгутами і шишечками для в'язання спи» Світлана Лосєва

Аранськіє (його називають ще ірландське або кельтське) в'язання - це стиль в'язання, при якому утворюється візерунок з переплетення кіс і схрещування петель. Ця техніка родом з Ірландії, з островів Аран, за якими їй і дали таку назву. Традиційні аранськие візерунки - переважно однотонні, прикрашені мотивами у вигляді опуклих кіс, ромбів і шишечок. Протягом десятиліть такий стиль в'язання залишається на піку популярності і підкорює серця все нових і нових в'язальниць. Світлана Лосєва в'яже аранськие візерунки вже багато років. У цю книгу включені найцікавіші, обрані мотиви наступних видів: коси, джгути і їх модифікації; ажурні коси; кельтські мотиви; візерунки з шишечками; складні Арани; комбіновані мотиви. Всього в книзі вас чекає більше 120 візерунків. Кожен з них супроводжується фотографією, докладним описом і схемою. В кінці представлена ??невелика галерея готових виробів з використанням мотивів з книги.

Купити книгу «Біблія аранських візерунків. 120 рельєфних мотивів з косами , джгутами і шишечками для в'язання спи» Світлана Лосєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія аранських візерунків. 120 рельєфних мотивів з косами , джгутами і шишечками для в'язання спи" (Світлана Лосєва) з ISBN 978-5-91906-953-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Світлана Лосєва

Рецензії на книгу «Біблія аранських візерунків . 120 рельєфних мотивів з косами , джгутами і шишечками для в'язання спи».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами