Правила семейного движения. Инструмент психологической работы с конфликтными ситуациями - Марина Тарасюк (978-5-98563-531-7)

Правила семейного движения. Инструмент психологической работы с конфликтными ситуациями - Марина Тарасюк (978-5-98563-531-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 269
269 грн
  • ISBN: 978-5-98563-531-7
  • Код товару: 332624
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: пакет
Формат: 295х210 мм
Автор: Марина Тарасюк

Про книгу «Правила сімейного руху. Інструмент психологічної роботи з конфліктними ситуаціями» Марина Тарасюк

«Правила сімейного руху» - інструмент, за допомогою якого можна надавати психологічну допомогу родинам, що зазнають труднощі в стосунках. Він також може використовуватися і в вирішенні конфліктних ситуацій між партнерами по роботі. Конфліктна ситуація метафорично представлена ??у вигляді двох автомобілів, які не можуть роз'їхатися на одній дорозі, а внутрішній стан кожного з учасників конфлікту - у вигляді пасажирів і водія цих машин. Робота з використанням комплекту допоможе виявити суть ситуації, що склалася, дасть можливість кожному з учасників подивитися на себе і на партнера іншими очима, знайти шляхи вирішення конфлікту, вибрати найбільш підходящі варіанти взаємодії. У посібнику докладно описаний покроковий алгоритм роботи, розставлені важливі терапевтичні акценти. У набір, крім методичного посібника, входять поле із зображенням двох автомобілів, а також картки, що позначають дії учасників в конфліктній ситуації. Комплект матеріалів призначений практичним психологам.

Купити книгу «Правила сімейного руху. Інструмент психологічної роботи з конфліктними ситуаціями» Марина Тарасюк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Правила сімейного руху. Інструмент психологічної роботи з конфліктними ситуаціями" (Марина Тарасюк) з ISBN 978-5-98563-531-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
пакет
Формат
295х210 мм
Автор
Марина Тарасюк

Рецензії на книгу «Правила сімейного руху . Інструмент психологічної роботи з конфліктними ситуаціями ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами