Viva la vagina. Хватит замалчивать скрытые возможности органа, который не принято называть - Нина Брокманн, Эллен Стёкен Даль (978-5-699-98506-7)

Viva la vagina. Хватит замалчивать скрытые возможности органа, который не принято называть - Нина Брокманн, Эллен Стёкен Даль (978-5-699-98506-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 253
253 грн
  • ISBN: 978-5-699-98506-7
  • Код товару: 332612
Основні характеристики
Назва оригіналу: Gleden med skjeden
Перекладач: А. Гусарова
Вікова категорія: 18+
Мова: російська

Про книгу «Viva la vagina. Досить замовчувати приховані можливості органу , який не прийнято називати» Ніна Брокманн , Еллен Стёкен Даль

Автори цієї книги Ніна Брокманн і Еллен Стёкен Даль, за їх власним зізнанням, не чарівниці - вони тільки вчаться. І це, напевно, на краще. По-перше, їм самим хочеться дізнатися побільше, вони з величезним ентузіазмом розшукують і аналізують новітню інформацію, а потім охоче діляться нею з чітателямі.Во-друге, вони ще остаточно не переключилися на медичний жаргон і не розучилися говорити на простому людському мовою, тому пишуть доступно, жваво і з гумором. Причому тему дівчата обрали непросту і делікатну - про... вагіну і про наше жіноче здоров'я. Звичайно, без деяких термінів обійтися не вдалося, але можете бути впевнені: автори все пояснюють настільки дохідливо, що зрозуміють навіть ті, хто прогулював уроки біології в школі. І це не дивно! Адже дівчата надихнулися прикладом самої Джулії Ендерс, яка написала знамениту книгу "Чарівний кишечник". А ще Еллен і Ніні чужа категоричність, з якою іноді грішать маститі лікарі. Вони знову і знову наголошують: всі ми різні, і це чудово; то, що підходить усім навколо, може не підійти особисто вам, і тут немає нічого страшного. Головне - розібратися в собі, в своїх особливостях і потребах. Увага! Інформація, що міститься в книзі, не може служити заміною консультації лікаря. Перед скоєнням будь-яких дій, що рекомендуються необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Купити книгу «Viva la vagina. Досить замовчувати приховані можливості органу , який не прийнято називати» Ніна Брокманн , Еллен Стёкен Даль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Viva la vagina. Досить замовчувати приховані можливості органу , який не прийнято називати" (Ніна Брокманн , Еллен Стёкен Даль) з ISBN 978-5-699-98506-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Gleden med skjeden
Перекладач
А. Гусарова
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Ніна Брокманн , Еллен Стёкен Даль

Рецензії на книгу «Viva la vagina . Досить замовчувати приховані можливості органу , який не прийнято називати ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами