Сам себе плацебо. Как использовать силу подсознания для здоровья и процветания - Джо Диспенза (978-5-699-95241-0)

Сам себе плацебо. Как использовать силу подсознания для здоровья и процветания - Джо Диспенза (978-5-699-95241-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-5-699-95241-0
  • Код товару: 332611
Основні характеристики
Назва оригіналу: You Are the Placebo: Making Your Mind Matter
Редактор: А. Хацаева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Сам собі плацебо. Як використовувати силу підсвідомості для здоров'я і процвітання» Джо Діспенза

Наше тіло підтримує нас. Воно створює майже 100 трильйонів спеціалізованих клітин - почавши все з двох, змушує серце скорочуватися, проводить сотні тисяч хімічних реакцій в кожній клітині кожну секунду. Оновлення вбудовано в саму тканину нашого тіла, а його ослаблення і хвороба - це виняток, а не правило. Чому люди видужують, приймаючи порожню пілюлю або отримуючи ін'єкцію звичайного фізрозчину? Джо Діспенза пояснює, як працює плацебо з точки зору науки і доводить, що у тіла є здатність до самозцілення. Джо Діспенза став першим, хто почав досліджувати вплив свідомості на реальність з наукової точки зору. Своє дослідження Джо Діспенза почав після трагічного випадку - його збила машина, і у нього виявилися зламані шість хребців. Лікарі пропонували скріпити хребці за допомогою імплантів, але наслідки операції були непередбачувані - лікарі не знали, чи зможе пацієнт знову ходити. Доктор Джо Діспенза відмовився від операції і вирішив відновити зламаний хребет за допомогою сили думки і медитації. Всього через 9 тижнів терапії, Діспенза знову міг ходити. Це і послужило поштовхом до дослідження можливостей людської свідомості.

Купити книгу «Сам собі плацебо. Як використовувати силу підсвідомості для здоров'я і процвітання» Джо Діспенза в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сам собі плацебо. Як використовувати силу підсвідомості для здоров'я і процвітання" (Джо Діспенза) з ISBN 978-5-699-95241-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
You Are the Placebo: Making Your Mind Matter
Редактор
А. Хацаева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
416
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джо Діспенза

Рецензії на книгу «Сам собі плацебо . Як використовувати силу підсвідомості для здоров'я і процвітання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами