Креативный шторм. Позволь себе создать шедевр. Нестандартный подход для успешного решения любых задач - Кайна Лески (978-5-699-94989-2)

Креативный шторм. Позволь себе создать шедевр. Нестандартный подход для успешного решения любых задач - Кайна Лески (978-5-699-94989-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-5-699-94989-2
  • Код товару: 332610
Основні характеристики
Автор: Кайна Ліски
Назва оригіналу: The Storm of Creativity
Перекладач: О. Перфільева
Редактор: Е. Олійник
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Креативний шторм. Дозволь собі створити шедевр. Нестандартний підхід для успішного вирішення будь-» Кайна Ліски

У креативності немає початку або кінця , вона знаходиться в постійному розвитку. Кайна Ліски , професор Школи дизайну Род- Айленда , розкладає по поличках складний процес креативності. Детальний опис кожного етапу , оригінальні ілюстрації , надихаючі цитати найкреативніших представників людства дозволять поглянути на творчий процес з несподіваного боку і зробити безліч дивовижних відкриттів на шляху до майбутнього шедевру.

Купити книгу «Креативний шторм. Дозволь собі створити шедевр. Нестандартний підхід для успішного вирішення будь-» Кайна Ліски в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Креативний шторм. Дозволь собі створити шедевр. Нестандартний підхід для успішного вирішення будь-" (Кайна Ліски) з ISBN 978-5-699-94989-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Storm of Creativity
Перекладач
О. Перфільева
Редактор
Е. Олійник
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Кайна Ліски

Рецензії на книгу «Креативний шторм . Дозволь собі створити шедевр . Нестандартний підхід для успішного вирішення будь-».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами