Тревожный мозг. Как успокоить мысли, исцелить разум и вернуть контроль над собственной жизнью - Джозеф А. Аннибали (978-5-699-94985-4)

Тревожный мозг. Как успокоить мысли, исцелить разум и вернуть контроль над собственной жизнью - Джозеф А. Аннибали (978-5-699-94985-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-5-699-94985-4
  • Код товару: 332609
Основні характеристики
Назва оригіналу: Reclaim Your Brain
Перекладач: М. Новікова
Редактор: Е. Олійник
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Тривожний мозок. Як заспокоїти думки , зцілити розум і повернути контроль над власним життям» Джозеф А. Аннібала

Ви все життя вважали себе ледарем, егоїстом, песимістом або істериком, звинувачуючи в своїх невдачах відсутність сили волі і бажання "бути нормальним"? Доктор Джозеф Аннібала, психіатр і психотерапевт з двадцятирічним стажем, на реальних прикладах показує, що це зовсім не риси характеру, а симптоми різних порушень роботи мозку: СДУГ, депресії, обсесивно-компульсивного, афективного або біполярного розладу, наслідки емоційної травми. Те, що вам дійсно необхідно - приборкати свій розтривожений мозок, повернути його з хаосу в стан рівноваги і спокою. Прочитавши книгу, ви дізнаєтеся, як ви можете самостійно полегшити свій стан, і чим вам може допомогти лікар. Ви почнете краще розуміти себе і терпиміше ставитися до тих людей, чия поведінка не вкладається в рамки норми.

Купити книгу «Тривожний мозок. Як заспокоїти думки , зцілити розум і повернути контроль над власним життям» Джозеф А. Аннібала в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Тривожний мозок. Як заспокоїти думки , зцілити розум і повернути контроль над власним життям" (Джозеф А. Аннібала) з ISBN 978-5-699-94985-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Reclaim Your Brain
Перекладач
М. Новікова
Редактор
Е. Олійник
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
352
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джозеф А. Аннібала

Рецензії на книгу «Тривожний мозок . Як заспокоїти думки , зцілити розум і повернути контроль над власним життям ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами