Это может ваш малыш. Пластилиновые картинки. Художественный альбом для занятий с детьми 1-3 лет - Елена Янушко, А. Андреева (978-5-86775-348-1)

Это может ваш малыш. Пластилиновые картинки. Художественный альбом для занятий с детьми 1-3 лет - Елена Янушко, А. Андреева (978-5-86775-348-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 63
63 грн
  • ISBN: 978-5-86775-348-1
  • Код товару: 332530
Основні характеристики
Художник: Леонід Люскін
Редактор: А. Бившева
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Це може ваш малюк. Пластилінові картинки. Художній альбом для занять з дітьми 1-3 років» А. Андрєєва , Олена Янушко

Серія альбомів "Це може ваш малюк" призначена для занять з дітьми 1 -3 років. Заняття з цих альбомах долучають дітей до світу прекрасного, розвивають творчі здібності, формують естетичний смак, дозволяють відчути гармонію навколишнього світу. Кожен випуск - це барвистий альбом, який представляє собою цикл занять з певної теми з ігровими, детально ілюстрованими завданнями для дітей та методичними рекомендаціями для педагогів і батьків. Видання допоможе батькам, вихователям, гувернерам організувати цікаві розвиваючі заняття з маленькими дітьми з урахуванням їх вікових та індивідуальних можливостей.

Купити книгу «Це може ваш малюк. Пластилінові картинки. Художній альбом для занять з дітьми 1-3 років» А. Андрєєва , Олена Янушко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Це може ваш малюк. Пластилінові картинки. Художній альбом для занять з дітьми 1-3 років" (А. Андрєєва , Олена Янушко) з ISBN 978-5-86775-348-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
А. Бившева
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
12
Формат
290х215 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
А. Андрєєва , Олена Янушко

Рецензії на книгу «Це може ваш малюк . Пластилінові картинки . Художній альбом для занять з дітьми 1-3 років ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами