Autodesk Revit Architecture. Начальный курс. Официальный учебный курс Autodesk - Джеймс Вандезанд, Фил Рид, Эдди Кригел (978-5-97060-460-1)

Autodesk Revit Architecture. Начальный курс. Официальный учебный курс Autodesk - Джеймс Вандезанд, Фил Рид, Эдди Кригел (978-5-97060-460-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 964
964 грн
  • ISBN: 978-5-97060-460-1
  • Код товару: 332486
Основні характеристики
Назва оригіналу: Autodesk Revit Architecture 2013 Essentials
Перекладач: В. Талапи
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Autodesk Revit Architecture. Початковий курс. Офіційний навчальний курс Autodesk» Джеймс Вандезанд , Філ Рід , Едді Крігел

Ця книга, написана сертифікованими компанією Autodesk американськими фахівцями, присвячена основам роботи з програмою Autodesk Revit на основі Revit Architecture. Пояснюється, як почати роботу з Revit, що робити на першій (ескізної) стадії проектування, як розвивати і покращувати вже розпочатий проект, як створювати і оформляти специфікації і креслення. Головне завдання курсу - допомогти починаючому користувачеві зрозуміти суть роботи в Revit, принципи створення моделі будівлі, основи проектної роботи на базі технології інформаційного моделювання будівель (BIM).Також велике місце відводиться питанням організації проектування в умовах впровадження BIM як на початковій, так і на наступних стадіях, взаємодії членів колективу, особливостям використання Revit, корисних порад та аналізу можливих проблем. Видання буде корисним як початківцям, так і досвідченим користувачам, що бажають добре розібратися в особливостях роботи програми Revit Architecture.

Купити книгу «Autodesk Revit Architecture. Початковий курс. Офіційний навчальний курс Autodesk» Джеймс Вандезанд , Філ Рід , Едді Крігел в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Autodesk Revit Architecture. Початковий курс. Офіційний навчальний курс Autodesk" (Джеймс Вандезанд , Філ Рід , Едді Крігел) з ISBN 978-5-97060-460-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Autodesk Revit Architecture 2013 Essentials
Перекладач
В. Талапи
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
328
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джеймс Вандезанд , Філ Рід , Едді Крігел

Рецензії на книгу «Autodesk Revit Architecture . Початковий курс . Офіційний навчальний курс Autodesk ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами