Ключевые модели для саморазвития и управления персоналом. 75 моделей, которые должен знать каждый менеджер - Дэвид Коттон (978-5-00101-061-6)

Ключевые модели для саморазвития и управления персоналом. 75 моделей, которые должен знать каждый менеджер - Дэвид Коттон (978-5-00101-061-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 485
485 грн
  • ISBN: 978-5-00101-061-6
  • Код товару: 332457
Основні характеристики
Назва оригіналу: Key Management Development Models
Перекладач: В. Єгоров
Редактор: Ю. Сєрова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Ключові моделі для саморозвитку і управління персоналом. 75 моделей , які повинен знати кожен менед» Девід Коттон

У книзі ви познайомитеся з об'єктивним поданням основних моделей і інструментів , які допоможуть вам розвиватися як менеджера , а також керувати іншими людьми. Ви дізнаєтеся , що собою представляють ці інструменти , коли і як ними слід користуватися , які їхні сильні сторони і підводні камені , на які потрібно обов'язково звернути увагу. Для менеджерів середньої і вищої ланки , а також всіх тих , хто цікавиться питаннями менеджменту.

Купити книгу «Ключові моделі для саморозвитку і управління персоналом. 75 моделей , які повинен знати кожен менед» Девід Коттон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ключові моделі для саморозвитку і управління персоналом. 75 моделей , які повинен знати кожен менед" (Девід Коттон) з ISBN 978-5-00101-061-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Key Management Development Models
Перекладач
В. Єгоров
Редактор
Ю. Сєрова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Девід Коттон

Рецензії на книгу «Ключові моделі для саморозвитку і управління персоналом . 75 моделей , які повинен знати кожен менед».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами