В команде с врагом. Как работать с теми, кого вы недолюбливаете, с кем не согласны или кому не доверяете - Адам Кахане (978-5-00117-166-9)

В команде с врагом. Как работать с теми, кого вы недолюбливаете, с кем не согласны или кому не доверяете - Адам Кахане (978-5-00117-166-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 384
384 грн
  • ISBN: 978-5-00117-166-9
  • Код товару: 332433
Основні характеристики
Автор: Адам Кахане
Назва оригіналу: Collaborating with the Enemy
Перекладач: Єлизавета Пономарьова
Художник: Джефф Барнум
Редактор: Наталя Шульпіна
Серія: МІФ . бізнес

Про книгу «В команді з ворогом. Як працювати з тими , кого ви недолюблюєте , з ким не згодні або кому не довір» Адам Кахане

Нас всюди переслідують одні й ті ж проблеми: вдома і на роботі, в бізнесі і політиці, на локальному, національному та глобальному рівні. Ми намагаємося зробити щось, що нам здається критично важливим. Щоб це зробити, нам потрібно працювати з іншими людьми. Серед цих інших людей зустрічаються ті, з ким ми не згодні, кому ми не довіряємо, а також ті, хто нам не подобається. І нас це розриває на частини: ми вважаємо, що зобов'язані з ними працювати, але одночасно - що ми не повинні з ними зв'язуватися. Співпраця виявляється і боргом, і тягарем. Як же бути? Справа в тому, що ми не розуміємо, що така співпраця. Вкладаємо в співробітництво таке поняття: всі ми в одній команді, рухаємося в одному напрямку, досягаємо згоди з усіх питань, вирішуємо поставлені завдання і переконуємо всіх чинити так, як нам потрібно. Традиційне співпрацю виглядає як розпланована ділова зустріч. Але це традиційне уявлення невірно. Коли в складній ситуації ми працюємо з різними людьми, співпраця з ними не можна і неможливо контролювати. Іноді потрібно відкидати нереалістичні фантазії про гармонію, стабільності і підпорядкуванні і визнати безладну реальність протиріч, проб і помилок і спільної творчості. Автор, грунтуючись на багаторічному досвіді співпраці з непримиренними суперниками при вирішенні спільних завдань в різних міжнародних проектах, розповідає про те, як можна вирішувати проблеми, реалізовувати спільні проекти, якщо з партнером немає згоди, ви не подобаєтеся або не довіряєте один одному. Підозрілість і непробивна упевненість у власній правоті не повинні заважати спільній роботі, якщо вже вам довелося потрапити в одну команду з ворогом. Ця книга допоможе вам добитися результатів навіть в складних ситуаціях, коли доводиться мати справу з опонентами, суперниками або противниками.

Купити книгу «В команді з ворогом. Як працювати з тими , кого ви недолюблюєте , з ким не згодні або кому не довір» Адам Кахане в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "В команді з ворогом. Як працювати з тими , кого ви недолюблюєте , з ким не згодні або кому не довір" (Адам Кахане) з ISBN 978-5-00117-166-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Collaborating with the Enemy
Перекладач
Єлизавета Пономарьова
Художник
Редактор
Наталя Шульпіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
192
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Адам Кахане

Рецензії на книгу «В команді з ворогом . Як працювати з тими , кого ви недолюблюєте , з ким не згодні або кому не довір».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами