Три кольца Эльфов. Сенсационные результаты научной экспедиции в Великобританию и Ирландию - Эрнст Мулдашев (978-5-9907972-6-0)

Три кольца Эльфов. Сенсационные результаты научной экспедиции в Великобританию и Ирландию - Эрнст Мулдашев (978-5-9907972-6-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 477
477 грн
  • ISBN: 978-5-9907972-6-0
  • Код товару: 332389
Основні характеристики
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 304

Про книгу «Три кільця Ельфів. Сенсаційні результати наукової експедиції в Британію та Ірландію» Ернст Мулдашев

Автор книги - всесвітньо відомий офтальмолог і дослідник Е. Р. Мулдашев, подивившись фільм "Володар Кілець" і прочитавши однойменний роман Джона Толкіна, вирішує організувати наукову експедицію до Великобританії і Ірландії, щоб з'ясувати - чи правду написав Д. Толкін в своєму на перший погляд фантастичному творі? Російські вчені проводять скрупульозного дослідження численних монументів давнину цих країн і приходять до висновку, що вони не є діянням рук людських, і що в давнину воістину існував інший світ, де в одній сім'ї з людьми жили ельфи, гноми, хоббіти, орки, дракони та інші розумні істоти. Більш того, вченим вдається зрозуміти загадку озера Лох-Несс, яка як не дивно пов'язана з Головним Кільцем диявола Саурона.

Купити книгу «Три кільця Ельфів. Сенсаційні результати наукової експедиції в Британію та Ірландію» Ернст Мулдашев в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Три кільця Ельфів. Сенсаційні результати наукової експедиції в Британію та Ірландію" (Ернст Мулдашев) з ISBN 978-5-9907972-6-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.528
Автор
Ернст Мулдашев

Рецензії на книгу «Три кільця Ельфів . Сенсаційні результати наукової експедиції в Британію та Ірландію ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами