Тейпирование: как правильно использовать в домашних условиях. Пошаговая иллюстрированная энциклопедия - Джон Лангендоен, Карин Зертель (978-5-699-97913-4)

Тейпирование: как правильно использовать в домашних условиях. Пошаговая иллюстрированная энциклопедия - Джон Лангендоен, Карин Зертель (978-5-699-97913-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 682
682 грн
  • ISBN: 978-5-699-97913-4
  • Код товару: 332380
Основні характеристики
Назва оригіналу: Das Taping-Selbsthilfe-Buch
Перекладач: Ю. Книш
Редактор: А. Подоляк
Мова: російська

Про книгу «Тейпірованіе : як правильно використовувати в домашніх умовах. Покрокова ілюстрована енциклопедія» Джон Лангендоен , Карін Зертель

Ви вже ходите з "різнокольоровими стрічками" на руках або ногах? Або ви бачили їх у подруги або колеги? Вам рекомендували спробувати тейпінг? Або ви вже давно знаєте про нього з телепередач, або навіть використовуєте його під час занять спортом? Незалежно від того, знайомі ви з тейпінгом чи ні, ця книга відкриє вам можливості його самостійного застосування. Існує широкий спектр показань для тейпов, і ось лише деякі з них: біль, напруга, хворобливе стомлення м'язів, порушення постави, набряк, розтягнення, травми суглобів, "слабкі" зв'язки, профілактика спортивного травматизму, стабілізація суглоба, артроз суглобів, порушення менструального циклу , мігрень, "зубний скрегіт". Якщо у вас з'явилися болі, яких ніколи не було, і ви не можете пояснити їх походження, то спочатку все ж слід звернутися до лікаря. Чи не експериментуйте з незрозумілими і незрозумілими недугами. Увага! Інформація, що міститься в книзі, не може служити заміною консультації лікаря. Перед скоєнням будь-яких дій, що рекомендуються необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Купити книгу «Тейпірованіе : як правильно використовувати в домашніх умовах. Покрокова ілюстрована енциклопедія» Джон Лангендоен , Карін Зертель в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Тейпірованіе : як правильно використовувати в домашніх умовах. Покрокова ілюстрована енциклопедія" (Джон Лангендоен , Карін Зертель) з ISBN 978-5-699-97913-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Das Taping-Selbsthilfe-Buch
Перекладач
Ю. Книш
Редактор
А. Подоляк
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
256
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Джон Лангендоен , Карін Зертель

Рецензії на книгу «Тейпірованіе : як правильно використовувати в домашніх умовах . Покрокова ілюстрована енциклопедія ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами