Занятия для детей с задержкой психического развития. Старший дошкольный возраст - Наталья Ротарь, Татьяна Карцева (978-5-6040271-8-9)

Занятия для детей с задержкой психического развития. Старший дошкольный возраст - Наталья Ротарь, Татьяна Карцева (978-5-6040271-8-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 96
96 грн
  • ISBN: 978-5-6040271-8-9
  • Код товару: 332336
Основні характеристики
Редактор: С. Бакуніна
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Заняття для дітей із затримкою психічного розвитку. Старший дошкільний вік» Наталя Ротар , Тетяна Карцева

У посібнику представлена ??система корекційної роботи зі старшими дошкільниками, що мають затримку психічного розвитку. Перспективно-тематичне планування і система розвиваючих занять розроблені з урахуванням Федеральних державних вимог до структури дошкільної освіти на основі інтеграції освітніх областей: "Комунікація", "Читання художньої літератури", "Пізнання", "Музика", "Художня творчість", "Фізичне виховання "," Здоров'я "," Соціалізація ". Різноманітність етюдів, ігор, вправ, творчих завдань в заняттях направлено на розвиток стійко позитивного ставлення дітей до себе і однолітків. Призначено вихователям, психологам, дефектологам дошкільних освітніх установ компенсуючого виду, а також центрів корекції і розвитку дитини; буде корисно батькам.

Купити книгу «Заняття для дітей із затримкою психічного розвитку. Старший дошкільний вік» Наталя Ротар , Тетяна Карцева в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Заняття для дітей із затримкою психічного розвитку. Старший дошкільний вік" (Наталя Ротар , Тетяна Карцева) з ISBN 978-5-6040271-8-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
С. Бакуніна
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
156
Формат
140х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Наталя Ротар , Тетяна Карцева

Рецензії на книгу «Заняття для дітей із затримкою психічного розвитку . Старший дошкільний вік ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами