Книжка про Настю. Что Настя умеет делать? / Le livre de Nastia. Qu’est-ce qu’elle sait faire, Nastia? - Оксана Стази (978-5-906875-30-3)

Книжка про Настю. Что Настя умеет делать? / Le livre de Nastia. Qu’est-ce qu’elle sait faire, Nastia? - Оксана Стази (978-5-906875-30-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 138
138 грн
  • ISBN: 978-5-906875-30-3
  • Код товару: 332331
Основні характеристики
Перекладач: Тетяна Чугунова
Художник: Катерина Бабок
Редактор: Д. Проценко
Вікова категорія: для дошкільного віку

Про книгу «Книжка про Настю. Що Настя вміє робити ? / Le livre de Nastia. Qu'est - ce qu'elle sait faire , Na» Оксана Стазі

Як будь-який малюк 2-3 років Настя вміє швидко бігати, а ще вона вміє не вередувати, допомагати мамі і доглядати за собою (мити ручки, чистити зубки і розчісувати). Виявляється, для того, щоб швидко бігати і грати в хорошому настрої, потрібні сили. Але де Настя їх бере? З овочів і фруктів, соку і молока, рухливих ігор і міцного сну. З цієї книги малюк дізнається, що таке здоровий спосіб життя і як він допомагає маленькій дитині відчувати себе добре. У книзі зібрані короткі історії для дітей 2-3 років. Кожна книга серії містить по чотири розповіді на певну тему, позначену в загальному заголовку. А в кінці книги є вправи на розвиток логіки і уваги. Кожне оповідання перекладено французькою і відображений дзеркально навпаки російського. Дана книга корисна не тільки дітям-білінгви з франко-російських сімей, але і російським дітям. Адже їм теж важливо засвоїти поняття "здоровий спосіб життя", дізнатися про корисні продукти харчування і про те, що солодощі можна їсти тільки після їжі. Також ця серія книг принесе користь дітям, які відвідують заняття з французької мови для малюків.

Купити книгу «Книжка про Настю. Що Настя вміє робити ? / Le livre de Nastia. Qu'est - ce qu'elle sait faire , Na» Оксана Стазі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Книжка про Настю. Що Настя вміє робити ? / Le livre de Nastia. Qu'est - ce qu'elle sait faire , Na" (Оксана Стазі) з ISBN 978-5-906875-30-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Тетяна Чугунова
Художник
Редактор
Д. Проценко
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
французька
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
12
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Оксана Стазі

Рецензії на книгу «Книжка про Настю . Що Настя вміє робити ? / Le livre de Nastia . Qu'est - ce qu'elle sait faire , Na».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами