Сенсорная интеграция в диалоге. Понять ребенка, распознать проблему, помочь обрести равновесие - Улла Кислинг (978-5-4212-0418-3)

Сенсорная интеграция в диалоге. Понять ребенка, распознать проблему, помочь обрести равновесие - Улла Кислинг (978-5-4212-0418-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 267
267 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0418-3
  • Код товару: 332279
Основні характеристики
Назва оригіналу: Sensorische Integration im Dialog
Перекладач: Ксенія Шарр
Редактор: Марія Діменштейн
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Сенсорна інтеграція в діалозі. Зрозуміти дитину , розпізнати проблему , допомогти знайти рівновагу» Улла Кіслінг

Книга німецького ерготерапевтами Улли Кіслінг продовжує публікації , присвячені сенсорно - інтегративної терапії. Автор - фахівець з величезним досвідом практичної роботи - розповідає читачам про свої знахідки і про те , як теоретичні принципи сенсорної інтеграції можуть бути застосовані в конкретних ситуаціях. Книга адресована батькам і фахівцям - неврологів , психологам , реабілітологам , педагогам і ін.

Купити книгу «Сенсорна інтеграція в діалозі. Зрозуміти дитину , розпізнати проблему , допомогти знайти рівновагу» Улла Кіслінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сенсорна інтеграція в діалозі. Зрозуміти дитину , розпізнати проблему , допомогти знайти рівновагу" (Улла Кіслінг) з ISBN 978-5-4212-0418-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Sensorische Integration im Dialog
Перекладач
Ксенія Шарр
Редактор
Марія Діменштейн
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Улла Кіслінг

Рецензії на книгу «Сенсорна інтеграція в діалозі . Зрозуміти дитину , розпізнати проблему , допомогти знайти рівновагу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами