Теряя невинность. Как я построил бизнес, делая все по-своему и получая удовольствие от жизни - Ричард Брэнсон (978-5-9614-6781-9)

Теряя невинность. Как я построил бизнес, делая все по-своему и получая удовольствие от жизни - Ричард Брэнсон (978-5-9614-6781-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 427
427 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6781-9
  • Код товару: 332252
Основні характеристики
Назва оригіналу: Losing My Virginity
Перекладач: Марія Хлєбнікова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Втрачаючи невинність. Як я побудував бізнес , роблячи все по - своєму і отримуючи задоволення від ж» Річард Бренсон

Творець унікального бренду Virgin, що об'єднує велику кількість абсолютно різнорідних, але разом з тим успішних бізнесів, продовжує радувати нас новими досягненнями і ще більш зухвалими планами. Захоплююче, гранично відверто і з м'яким гумором автор розповідає про найважливіші події в своєму житті: провалах і перемогах, прикрощі та досягнення. Чому книга «Втрачаючи невинність» гідна прочитання: Ця книга написана видатним підприємцем і являє собою яскравий приклад позитивного ставлення до життя і бізнесу. Нове видання книги доповнене подіями останніх десяти років, протягом яких Virgin зробила багато нових починань, включаючи залізничні перевезення, розробки екологічного палива і космічний туризм. Книга по-справжньому надихає, несе величезний заряд оптимізму, мудрості і віри в можливості кожної людини.

Купити книгу «Втрачаючи невинність. Як я побудував бізнес , роблячи все по - своєму і отримуючи задоволення від ж» Річард Бренсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Втрачаючи невинність. Як я побудував бізнес , роблячи все по - своєму і отримуючи задоволення від ж" (Річард Бренсон) з ISBN 978-5-9614-6781-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Losing My Virginity
Перекладач
Марія Хлєбнікова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
614
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Річард Бренсон

Рецензії на книгу «Втрачаючи невинність . Як я побудував бізнес , роблячи все по - своєму і отримуючи задоволення від ж».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами