Развитие личности ребенка от рождения до года - Мария Осорина, Вячеслав Аверин, Игорь Добряков, Илья Слободчиков, Эдуард Патраков, Елена Кочева (978-5-91743-074-4)

Развитие личности ребенка от рождения до года - Мария Осорина, Вячеслав Аверин, Игорь Добряков, Илья Слободчиков, Эдуард Патраков, Елена Кочева (978-5-91743-074-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-91743-074-4
  • Код товару: 332223
Основні характеристики
Науковий редактор: Лариса Головей
Редактор: Світлана Сапожникова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Розвиток особистості дитини від народження до року» В'ячеслав Аверін , Олена Кочева , Ігор Добряков , Ілля Слободчиков , Марія Осорина , Едуард Патраков

"Розвиток особистості дитини від народження до року" - перше видання в серії, книги якої розповідають сучасним батькам про те, як дитина росте і розвивається на протязі всього дитинства: від народження до шістнадцяти років. Народження дитини ставить перед молодими батьками безліч питань, один з найголовніших - як йому допомогти вирости сильною, гармонійно розвиненою особистістю. Книга відповідає на питання про те, як спілкуватися з малюком до його появи на світ, як пов'язані народження дитини і вік сім'ї, як формується довіра між батьками і дитиною, як розвиваються емоції, мова немовляти, як він пізнає світ. Дорослі дізнаються про психічне і фізичне здоров'я малюка, про те, як піклуватися про нього в перший рік життя і що робити в разі, якщо дитина - особливий. Видання адресоване батькам, психологам, педагогам, соціологам, педіатрам, фахівцям центрів планування сім'ї, підтримки молодих батьків та ін.

Купити книгу «Розвиток особистості дитини від народження до року» В'ячеслав Аверін , Олена Кочева , Ігор Добряков , Ілля Слободчиков , Марія Осорина , Едуард Патраков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розвиток особистості дитини від народження до року" (В'ячеслав Аверін , Олена Кочева , Ігор Добряков , Ілля Слободчиков , Марія Осорина , Едуард Патраков) з ISBN 978-5-91743-074-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Науковий редактор
Лариса Головей
Редактор
Світлана Сапожникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
312
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
В'ячеслав Аверін , Олена Кочева , Ігор Добряков , Ілля Слободчиков , Марія Осорина , Едуард Патраков

Рецензії на книгу «Розвиток особистості дитини від народження до року ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами