Развитие основных навыков у детей с аутизмом. Эффективная методика игровых занятий с особыми детьми - Тара Делани (978-5-91743-077-5)

Развитие основных навыков у детей с аутизмом. Эффективная методика игровых занятий с особыми детьми - Тара Делани (978-5-91743-077-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 321
321 грн
  • ISBN: 978-5-91743-077-5
  • Код товару: 332222
Основні характеристики
Автор: Тара Делані
Перекладач: Вікторія Дегтярьова
Науковий редактор: Світлана Анісімова
Редактор: Світлана Сапожникова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Розвиток основних навичок у дітей з аутизмом. Ефективна методика ігрових занять з особливими дітьми» Тара Делані

Одну з основних проблем для батьків особливих дітей представляють труднощі з освоєнням основних навичок, які у звичайних дітей формуються природним чином. Тара Делані, авторитетний американський фахівець по роботі з дітьми з аутизмом, синдромом Аспергера і труднощами обробки сенсорної інформації, розробила методику, яка, спираючись на психофізіологічні можливості дитини, сприяє поетапного освоєння дитиною навичок: від базових до найбільш складних. Щоб процес занять був психологічно комфортним для кожного з учасників, автор пропонує захоплюючий ігровий підхід. Ігри, згруповані за типами і рівнями навичок, допомагають розвивати сенсорну систему, велику і дрібну моторику, мовні та комунікативні здібності дитини і тим самим створюють умови для його адаптації в різних життєвих ситуаціях, в тому числі в спілкуванні з оточуючими людьми і при навчанні в школі.

Купити книгу «Розвиток основних навичок у дітей з аутизмом. Ефективна методика ігрових занять з особливими дітьми» Тара Делані в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розвиток основних навичок у дітей з аутизмом. Ефективна методика ігрових занять з особливими дітьми" (Тара Делані) з ISBN 978-5-91743-077-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Вікторія Дегтярьова
Науковий редактор
Світлана Анісімова
Редактор
Світлана Сапожникова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.225
Автор
Тара Делані

Рецензії на книгу «Розвиток основних навичок у дітей з аутизмом . Ефективна методика ігрових занять з особливими дітьми».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами