Лара. Нерассказанная история любви, которая вдохновила на создание «Доктора Живаго» - Анна Пастернак (978-5-699-99878-4)

Лара. Нерассказанная история любви, которая вдохновила на создание «Доктора Живаго» - Анна Пастернак (978-5-699-99878-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 227
227 грн
  • ISBN: 978-5-699-99878-4
  • Код товару: 332213
Основні характеристики
Назва оригіналу: Lara: The Untold Love Story That Inspired Doctor Zhivago
Перекладач: Елеонора Мельник
Редактор: Ю. Спіріна
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Лара. Нерозказана історія любові , яка надихнула на створення « Доктора Живаго »» Анна Пастернак

Не у всіх історій кохання щасливий кінець. Але від цього вони не стають менш прекрасні. Саме такими були відносини Бориса Пастернака і Ольги Івінський, яка стала прототипом Лари в романі "Доктор Живаго". Познайомившись з цією книгою, ви заново відкриєте для себе зміст культового роману. "Лара" - документальна розповідь про трагічною, болісною і в той же час романтичної любові на тлі одного з найжорстокіших періодів в історії Росії. Це історія життя самого письменника, хроніка його душевних поривів. Чи любив письменник свою "Лару" насправді або шукав в ній тільки джерело натхнення? Чому не зміг залишити дружину і не став боротися за свою любов? Автор дає відповіді на це та інші питання.

Купити книгу «Лара. Нерозказана історія любові , яка надихнула на створення « Доктора Живаго »» Анна Пастернак в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Лара. Нерозказана історія любові , яка надихнула на створення « Доктора Живаго »" (Анна Пастернак) з ISBN 978-5-699-99878-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Lara: The Untold Love Story That Inspired Doctor Zhivago
Перекладач
Елеонора Мельник
Редактор
Ю. Спіріна
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
464
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Анна Пастернак

Рецензії на книгу «Лара . Нерозказана історія любові , яка надихнула на створення « Доктора Живаго » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами