Работы по дереву. Самое полное и понятное пошаговое руководство для начинающих. Новейшая энциклопедия - Дмитрий Зимняков, Анастасия Потапова (978-5-699-99825-8)

Работы по дереву. Самое полное и понятное пошаговое руководство для начинающих. Новейшая энциклопедия - Дмитрий Зимняков, Анастасия Потапова (978-5-699-99825-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 416
416 грн
  • ISBN: 978-5-699-99825-8
  • Код товару: 332212
Основні характеристики
Редактор: Е. Імбірева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 208

Про книгу «Роботи по дереву. Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців. новітня енциклопед» Анастасія Потапова , Дмитро зимняк

Повний практичний посібник по роботах з деревом має бути в кожній родині, адже вміння володіти інструментом і виконувати основні роботи по дому або на дачі, ремонтувати або майструвати своїми руками прості речі - це обов'язкове вміння сучасної людини! - Які потрібні інструменти і пристосування? - Яку деревину вибрати для обробної дошки або для виготовлення кухонних полички? - Як замінити ніжку стільця, врізати петлю або замок, зарізати шипи або створити кораблик для сина? - Як працювати рубанком або пилкою, як з'єднувати деталі або виконати фінальну обробку вироби? - Як прибрати скол або подряпину на красивій дерев'яній стільниці? На всі ці та багато інших питань відповість ця прекрасно ілюстрована книга! Уважний учитель для початківців, зручний настільний довідник для досвідчених майстрів.

Купити книгу «Роботи по дереву. Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців. новітня енциклопед» Анастасія Потапова , Дмитро зимняк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Роботи по дереву. Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців. новітня енциклопед" (Анастасія Потапова , Дмитро зимняк) з ISBN 978-5-699-99825-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Імбірева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
208
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Анастасія Потапова , Дмитро зимняк

Рецензії на книгу «Роботи по дереву . Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців . новітня енциклопед».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами