Пространство для любви и счастья. Как превратить дом в источник радости, покоя и гармонии - Анатолий Некрасов (978-5-17-106241-5)

Пространство для любви и счастья. Как превратить дом в источник радости, покоя и гармонии - Анатолий Некрасов (978-5-17-106241-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 68
68 грн
  • ISBN: 978-5-17-106241-5
  • Код товару: 332193
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 320

Про книгу «Простір для любові і щастя. Як перетворити будинок в джерело радості , спокою і гармонії» Анатолій Некрасов

Як створити будинок, в якому люди не знатимуть сварок, конфліктів, бідності? Як зробити будинок джерелом енергії? Чи є для цього особливі техніки, які будуть доступні всім, незалежно від віку і матеріального становища? Будинок, квартира, простір навколо вас має величезну життєдайною енергією, воно здатне наділяти здоров'ям, продовжувати молодість, створювати атмосферу гармонії, благополуччя, любові - якщо знати, як пробудити енергію будинку і направити її на допомогу нам. Але неправильно організований простір будинку може віднімати сили, в буквальному сенсі заважати жити. Психолог і філософ, автор понад 40 книг, Анатолій Некрасов зібрав в цій книзі сучасні знання, які допоможуть зробити ваш будинок живим, наповнити його світлом і енергією! Ви знайдете тут поради по самим різним аспектам - від відносин у великій сім'ї до точних розрахунків ідеального будинку - і дізнаєтеся про роль води, тварин і різних матеріалів у створенні Живого Будинки.

Купити книгу «Простір для любові і щастя. Як перетворити будинок в джерело радості , спокою і гармонії» Анатолій Некрасов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Простір для любові і щастя. Як перетворити будинок в джерело радості , спокою і гармонії" (Анатолій Некрасов) з ISBN 978-5-17-106241-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
320
Формат
70х90/32 (107х165 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Анатолій Некрасов

Рецензії на книгу «Простір для любові і щастя . Як перетворити будинок в джерело радості , спокою і гармонії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами