Открытое подсознание. Как влиять на себя и других. Легкий путь к позитивным изменениям - Александр Свияш (978-5-17-093514-7)

Открытое подсознание. Как влиять на себя и других. Легкий путь к позитивным изменениям - Александр Свияш (978-5-17-093514-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 105
105 грн
  • ISBN: 978-5-17-093514-7
  • Код товару: 332180
Основні характеристики
Художник: Алла Тихонова
Редактор: І. Комарова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний

Про книгу «Відкрите підсвідомість. Як впливати на себе і інших. Легкий шлях до позитивних змін» Олександр Свияш

Які процеси відбуваються всередині нас , коли ми приймаємо рішення ? Які механізми більшості наших емоцій ? Чи можемо ми позбутися енергетичної грязі і очистити свою свідомість від сміття різноманітних думок ? Ця книга - інструкція по розумному використанню самого себе , підручник з усвідомлення власних можливостей. Наша підсвідомість - частина управління вчинками і думками людини , тому дізнайтеся секрети роботи з ним і змініть своє життя !

Купити книгу «Відкрите підсвідомість. Як впливати на себе і інших. Легкий шлях до позитивних змін» Олександр Свияш в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Відкрите підсвідомість. Як впливати на себе і інших. Легкий шлях до позитивних змін" (Олександр Свияш) з ISBN 978-5-17-093514-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
І. Комарова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
384
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олександр Свияш

Рецензії на книгу «Відкрите підсвідомість . Як впливати на себе і інших . Легкий шлях до позитивних змін ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами