Реальность под вопросом. Почему игры делают нас лучше и как они могут изменить мир - Джейн Макгонигал (978-5-00117-354-0)

Реальность под вопросом. Почему игры делают нас лучше и как они могут изменить мир - Джейн Макгонигал (978-5-00117-354-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 462
462 грн
  • ISBN: 978-5-00117-354-0
  • Код товару: 332154
Основні характеристики
Назва оригіналу: Reality Is Broken
Перекладач: Наталія Яцюк
Редактор: Володимир Шульпин
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Реальність під питанням. Чому гри роблять нас краще і як вони можуть змінити світ» Джейн Макгонігал

Гейм-дизайнер Джейн Макгонігал, якої гри допомогли впоратися із серйозною травмою, розповідає, як вони можуть зробити світ в цілому і кожного з нас краще. «Що наше життя? Гра! » Слова з арії Германа в «Піковій дамі» сьогодні відображають реальний стан справ: ми живемо в світі, що буяє іграми і геймерами. Розробники ігор краще за всіх знають, як змусити людей докладати максимум зусиль і як винагороджувати за важку працю. Вони знають, як забезпечити взаємодію і співпрацю в колись неймовірних масштабах. Крім того, вони постійно винаходять нові способи мотивації гравців до виконання все більш складних завдань, приділяючи цьому більше часу і граючи в складі набагато більше численних груп. Ці найважливіші навички XXI століття здатні допомогти в пошуку нових варіантів більш глибокого і тривалого впливу на навколишній світ. Гейм-дизайн - це не просто професія в області технологій, а властивий XXI століття спосіб мислення і керівництва. І ігровий процес - не просто розвага, а властивий XXI століття спосіб спільної роботи, спрямованої на вирішення реальних проблем - від голоду і злиднів до зміни клімату і світових конфліктів. Прочитавши цю книгу, ви станете справжніми експертами по іграх. Ви будете готові створити яскраву, альтернативну реальність для себе і своєї сім'ї, своєї школи, своєї компанії, свого району або будь-який інший громади, про яку піклуєтеся, для улюбленої справи, для всієї галузі або для абсолютно нового руху.

Купити книгу «Реальність під питанням. Чому гри роблять нас краще і як вони можуть змінити світ» Джейн Макгонігал в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Реальність під питанням. Чому гри роблять нас краще і як вони можуть змінити світ" (Джейн Макгонігал) з ISBN 978-5-00117-354-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Reality Is Broken
Перекладач
Наталія Яцюк
Редактор
Володимир Шульпин
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.740
Автор
Джейн Макгонігал

Рецензії на книгу «Реальність під питанням . Чому гри роблять нас краще і як вони можуть змінити світ ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами