Библия многоцветных узоров Fair Isle. 60 традиционных мотивов и 11 потрясающих проектов. Спицы - Линн Уотерсон (978-5-91906-926-3)

Библия многоцветных узоров Fair Isle. 60 традиционных мотивов и 11 потрясающих проектов. Спицы - Линн Уотерсон (978-5-91906-926-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 377
377 грн
  • ISBN: 978-5-91906-926-3
  • Код товару: 332148
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Very Easy Guide to Fair Isle Knitting
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Біблія багатобарвних візерунків Fair Isle. 60 традиційних мотивів і 11 приголомшливих проектів. сп» Лінн Уотерсон

Представляємо довгоочікувану новинку серед книг з в'язання - докладний самовчитель по виконанню традиційних кольорових візерунків Fair Isle! Для любительок в'язання спицями Fair Isle (по-російськи - ферайл або Фер-Айл) - це не просто жаккарди, це ціла філософія і недосяжна висота. Адже справжні візерунки і вироби в техніці Fair Isle можна знайти тільки на їхній батьківщині - віддаленому острові Фер-Айл, крихітної перлині в океані, лежить на півдорозі між Оркнейськими і Шетландських островами на північ від Шотландії в Великобританії. Візерунки в цій книзі поділені на чотири уроки: двоцвітна гумка, дрібні візерунки «зерно», смуги Fair Isle і візерунки Fair Isle. У кожному уроці показані чудові мотиви в красивих колірних поєднаннях. Ви можете змішувати і комбінувати візерунки з кожного уроку і створювати власні в'язані шедеври. Візерунки можна використовувати для відпрацювання технік жаккардового в'язання, для створення власних моделей або для заміни візерунків в проектах з цієї книги. В кінці кожного уроку представлена ??підбірка з простих, але стильних проектів, в яких використані показані раніше візерунки. Ці проекти дадуть вам можливість потренуватися в в'язанні жаккарда на двох спицях, на чотирьох спицях і на кругових спицях.

Купити книгу «Біблія багатобарвних візерунків Fair Isle. 60 традиційних мотивів і 11 приголомшливих проектів. сп» Лінн Уотерсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія багатобарвних візерунків Fair Isle. 60 традиційних мотивів і 11 приголомшливих проектів. сп" (Лінн Уотерсон) з ISBN 978-5-91906-926-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Very Easy Guide to Fair Isle Knitting
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Лінн Уотерсон

Рецензії на книгу «Біблія багатобарвних візерунків Fair Isle . 60 традиційних мотивів і 11 приголомшливих проектів . сп».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами